Κάθε μέρα κι ένας ακόμα παίκτης του Παναθηναϊκού μπαίνει στην λίστα των τραυματιών του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Σήμερα ήταν ο Κλέιτον Σίλβα, ο οποίος υπέστη ένα αιμάτωμα στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο τον αριθμό των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στους έξι.

Πλην του Βραζιλιάνου επιθετικού, ατομικά προπονήθηκαν και οι Λέτο, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος και Καρνέζης, με τους τρεις πρώτους να κάνουναγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση με την Κέρκυρα την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Οι υπόλοιποι «πράσινοι», μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, έκαναν ταχύτητες, δίτερμα σε μικρό και στη συνέχεια σε μεγάλο χώρο με περιορισμούς και τακτική πρέσινγκ, ενώ ολοκλήρωσαν με ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων.

Για την αναμέτρηση κόντρα στους «Φαίκες» ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται διατεθειμένος να διατηρήσει το 4-4-2, με τους Πετρόπουλο και Σισέ στην επίθεση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Πώς εξασφαλίζεται η προτεραιότητα για τα διαρκείας στον Βοτανικό

Έκανε το χειρουργείο ο Ντεσπόντοφ, τον περιμένει στην προετοιμασία ο ΠΑΟΚ

H αγωνία του Νίκολιτς και οι αντιδράσεις στις χαμένες ευκαιρίες: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την ισοπαλία στη Λεωφόρο