«Φρένο» στην φημολογία και τα σενάρια που τον θέλουν να έχει ενοχληθεί από την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες από την Τσέλσι, έβαλε για μία ακόμα φορά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, με την έλευση του Τόρες, έχει μείνει σε κάποια ματς εκτός βασικού σχήματος των «μπλε», αλλά όπως ξεκαθάρισε αυτό δεν τον ενοχλεί.

«Είμαι εδώ 100% και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος γιατί οι οπαδοί ξέρουν τι έχω κάνει για την ομάδα και πόσο συγκεντρωμένος είμαι σε αυτήν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι λογικό να λέγονται διάφορα για το μέλλον μου», τόνισε.

Σε ότι αφορά, την παρουσία του Τόρες στην ομάδα, σχολίασε: «Είμαστε μία φιλόδοξη ομάδα και είναι λογικό να θέλουμε να έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Εξάλλου, στόχος μας είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube