Τη δυνατότητα σε όσους παίκτες της ΑΕΚ αισθάνονται καταβεβλημένοι από την υπερπροσπάθεια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ να μην δώσουν το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας (16:30) έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε προαιρετικό το σημερινό πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς και φυσιολογικά καταπονήθηκαν από τον κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά και την επιστροφή στην Αθήνα στις 02:00.

Πάντως δεδομένου ότι έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι πολύ πιθανό πολλοί βασικοί να μην κάνουν χρήση αυτού του δικαιώματος και να εμφανιστούν στην προπόνηση, έστω και για αποθεραπεία.

Στο μεταξύ, από την ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίστηκε πως η σημερινή προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό. Όχι μόνο επειδή πιθανώς να λείπουν πολλοί από τους θριαμβευτές της Τούμπας, αλλά και για να μην αποπροσανατολιστεί και παρασυρθεί η ομάδα από τους πανηγυρισμούς εν όψει ενός δύσκολου αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου οι πρώτες εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

TAGS: A.E.K.