Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί -που εμπεριείχαν τον Ολυμπιακό…- του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη, αλλά και του Βασίλη Δημητριάδη, στο πούλμαν της ομάδας, μετά τη νίκη-πρόκριση των «κιτρινόμαυρων» στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους «ερυθρόλευκους».

Χαρακτηριστικά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έλεγαν για τη συμπεριφορά, κυρίως, του κ. Αδαμίδη: «Έκανε ολόκληρη ιστορία στον αγώνα του α' γύρου για τον Μαρινάκη και τώρα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο;».

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Ραούλ Μπράβο προπονήθηκε κανονικά σήμερα, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο.

Ωστόσο, ενδεχομένως να είναι στην αποστολή, αλλά πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός.

Ο Βαλβέρδε αναμένεται να ξεκινήσει -όπως και στην Τούμπα- τον Χολέμπας.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν