Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρει απέναντί της η Τσέλσι στον μοναδικό εμφύλιο των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον Κάρλο Αντσελότι όμως η εκδίκηση της Τσέλσι για το χαμένο τελικό του 2008 δεν θα πρέπει να είναι η πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά όπως αποφασιστικά τονίζει, η κατάκτηση του τροπαίου.

Η Τσέλσι είχε χάσει στα πέναλτι στον τελικό του 2008 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν ήταν εκεί όμως πιστεύει ότι το κίνητρο για ρεβάνς θα πρέπει να είναι κάπως διαφορετικό από το να αποκλείσουν απλά τους «κόκκινους διαβόλους»:

«Δεν νιώθω ότι θέλω τη ρεβάνς από τη Γιουνάιτεντ μιας και δεν ήμουν εκεί. Ούτε νομίζω ότι είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο αυτό για τους παίκτες μου. Το μεγάλο κίνητρο θα είναι να κοιτάξουμε τέσσερα παιχνίδια πιο μπροστά. Στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Αν πάρουμε το Κύπελλο, τότε μόνο θα έχουμε πάρει εκδίκηση για το χαμένο τελικό του 2008».

Στη συνέχεια ο Ιταλός προπονητής τονίζει ότι το θετικό της υπόθεσης θα είναι ότι η Αγγλία θα έχει σίγουρα μία αντιπρόσωπό της στην επόμενη φάση: «Δεν είμαι ούτε χαρούμενος, ούτε στενοχωρημένος. Είμαι ρεαλιστής. Είναι μία ομάδα που την ξέρουμε και μας ξέρει καλά. Για το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι καλή κλήρωση γιατί πέρυσι δεν είχαμε καμία ομάδα στην τετράδα, ενώ φέτος θα έχουμε».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»