«Τσουχτερό» πρόστιμο 15.000 λιρών επέβαλε η Αγγλική ομοσπονδία στον Αρσέν Βενγκέρ για τις δηλώσεις του κατά του Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ μετά το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο θα πληρώσει τις δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ κατά του Ολλανδού επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , Ρούουντ Φαν Νίστελρόλ. Η αγγλική ομοσπονδία επέβαλε στον Αλσατό τεχνικό της Άρσεναλ πρόστιμο 15.000 λιρών αλλά και αυστηρή επίπληξη, ενώ του απεύθυνε και προειδοποίηση για παρόμοια μελλοντική συμπεριφορά.

Ο Αρσέν Βενγκέρ είχε κατηγορήσει τον Ολλανδό επιθετικό για «θέατρο» στο πέναλτι που κέρδισε η Γιουνάιτεντ και με το οποίο είχε θέσει τέλος στο σερί των 49 αήττητων αγώνων της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα.


Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube