Ο ένας υπόσχεται Ζίκο, ο άλλος… Φαν Μπάστεν. Το όνομα του Ολλανδού τεχνικού, προστέθηκε στη λίστα με τους προπονητές που θα αναλάβουν τα ηνία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά από τις εκλογές της 26ης Μαρτίου.

Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν αποτελεί επιλογή του Μπρούνο Ντε Καρβάλιο για την τεχνική ηγεσία της Πορτογαλικής ομάδας εάν αυτός κερδίσει στις αρχαιρεσίες του συλλόγου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε λίγες ημέρες.

Αυτόματα, ο Φαν Μπάστεν γίνεται αντίπαλος του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, του Βραζιλιάνου, Ζίκο, ο οποίος ο οποίος είναι η επιλογή του έτερου υποψηφίου για τον προεδρικό θώκο της Σπορτινγκ.

«Ζητώ συγγνώμη που δεν μπορώ να μιλήσω πορτογαλικά, αλλά είμαι έτοιμος να μάθω πολύ γρήγορα και μάλιστα άμεσα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ολλανδού τεχνικού στον Πορτογαλικό Τύπο όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

«Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Η Σπόρτινγκ είναι μια μεγάλη ομάδα και στόχος μου είναι να την επαναφέρω στην κορυφή, δηλαδή, εκεί που πρέπει να βρίσκεται», πρόσθεσε, μπαίνοντας στο… πετσί του ρόλου του.

«Ελπίζω να δουλέψουμε πολύ καλά και να μπορέσουμε να κάνουμε μεταγραφές και να ξεπεράσουμε τις αντιπάλους μας Πόρτο και Μπενφίκα. Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ αξίζουν να είναι… πρωταθλητές. Γνωρίζω τον Μπρούνο ντε Καρβάλιο. Το μόνο που ζητώ είναι να έχω ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό ρόστερ», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του