Στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό. Οι «κίτρινοι» θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις έπειτα από το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία στο ματς με την Κέρκυρα ενώ από την άλλη πλευρά τα «λιοντάρια» θέλουν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι από την Σουπερλίγκα, αφού μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες παραμονής τους στην μεγάλη κατηγορία. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.



93' - Λήξη της αναμέτρησης.

90' - Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

83' - Μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε 3-2 έχασε ο Πανσερραϊκός με τον Νταλέ που δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα τον Χουάνμα από το ύψος του πέναλτι.

73' - Τελευταία αλλαγή και για τον Πανσερραϊκό. Ο Μουσικάκης αντικαθιστά τον Κις.

70' - Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Άρη. Στην θέση του Καστίγιο ο Μενδρινός.

65' - Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στην θέση του Σουμπίνιο ο Παπαδόπουλος.

63' - Δοκάρι για τον Άρη. Σέντρα του Σακάτα, ο Καστίγιο πιάνει στην κίνηση το σουτ αλλά η μπάλα βρίσκει το δόκάρι του Φερνάντεζ.

60' - Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη. Στην θέση του Τόχα ο Σακάτα. Αλλαγή και για τον Πανσερραϊκό, ο Σίντζιτς μπαίνει στην θέση του Κάστρο.

56' - Η πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος για τον Πανσερραϊκό. Ο Σουμπίνιο από πολύ καλή θέση αστοχεί και παραμένει το 3-1.

46' - Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45'+1 - Λήξη του πρώτου μέρους.

45' - Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων.

42' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Καταπληκτικό τέρμα του Νέτο, που τσιμπάει την μπάλα όσο πρέπει, βγαίνει στην αντεπίθεση και κάνει εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το 3-1.

40' - Κίτρινη κάρτα στον Καστίγιο.

38' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Στην αντεπίθεση ο Άρης με τον Κόκε, ο οποίος ξεπερνάει στο σπριντ τον Παπάζογλου, πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Καστίγιο που ακολουθεί την φάση και κάνει εύκολα το 2-1.

31' - Καλή ευκαιρία χάνει ο Καστίγιο, ο οποίος έπιασε το σουτ μετά την σέντρα του Μίσελ από αριστερά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

27' - Αλλαγή για τον Άρη. Ο Μπομπαντίγια τραυματίστηκε και αναγκαστικά τον αντικαθιστά ο Πορτίγια.

21' - Καλή ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στον Άρη χάνει ο Κόκε, που κάνει την προβολή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νέτο αλλά ο Φερνάντεζ έδιωξε με υπερένταση.

17' - Σουτ του Νταλέ από καλή θέση, ο Χουάνμα δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

15' -ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Πολύ καλή προσπάθεια του Μπομπαντίγια, που ντρίμπλαρε από αριστερά, ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο, σουτάρει δυνατά στην απέναντι γωνία και ισοφαρίζει σε 1-1.

11' - Ακόμα μια καλή στιγμή για τον Άρη, αυτή την φορά με τον Νέτο που σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά ο Φερνάντεζ δεν ανησυχεί ιδιαίτερα.

6' - Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη. Ο Κόκε πασάρει στον Καστίγιο, ο Μεξικανός σουτάει αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

3' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ! Ο Πάρκερ, στην πρώτη καλή ευκαιρία του ματς, με μια πολύ ωραία ενέργεια μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει άψογα και νικάει τον Χουανμά, κάνοντας το 0-1.

1' - Έναρξη του αγώνα.



Άρης (Σάκης Τσιώλης): Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Τόχα (60' Σακάτα), Φατί, Καζναφέρης, Καστίγιο (70' Μενδρινός), Μπομπαντίγια (27' Πορτίγια), Κόκε

Στον πάγκο: Βελλίδης, Οριόλ, Παπαζαχαρίας, Ντανίλο


Πανσερραϊκός(Παύλος Δημητρίου): Φερνάντεζ, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Κάστρο (60' Σίντζιτς), Κις (73' Μουσικάκης), Σουμπίνιο (65' Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης, Πάρκερ, Νταλέ

Στον πάγκο: Ράντμαν, Κέρλα, Μάρκοβιτς, Κόντος


Διαιτητής: Βοσκάκης
Βοηθοί:Γεωργαράκος, Φραγκιαδάκης
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»



*Εντυπωσιακή η εντός έδρας παράδοση του Άρη επί του Πανσερραϊκού, αφού σε 26 αγώνες έχει επικρατήσει 21 φορές, 3 ματς έχουν λήξει ισόπαλα και δύο φορές έχει ηττηθεί.

*Ο Πανσερραϊκός νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική την Ξάνθη έπειτα από 14 αγώνες χωρίς νίκη. Μάλιστα, η προηγούμενη νίκη του στο πρωτάθλημα ήταν επί του Άρη στον αγώνα του πρώτου γύρου με 1-0.

*Τα «λιοντάρια» στις τελευταίες 15 αναμετρήσεις έχoυν δεχθεί γκολ στις 14.

*Σε συνέχεια απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του μεγάλου σεισμού της Ιαπωνίας.

*Απόντες για τον Άρη οι τραυματίες Σηφάκης, Τσέζαρεκ, Πρίττας αλλά και ο τιμωρημένος Βανγκέλι. Πρόβλημα με τον Καστίγιο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

*Πολλές οι απουσίες και για τον Πανσερραϊκό που θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Ανάκογλου και Μπέλιτς ενώ τραυματίας είναι ο Λεοζίνιο και ανέτοιμος ο Βρούτσινα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης