Σε ένα παιχνίδι που δύσκολα θα μπορούσε να μαγνητίσει βλέμματα, ο Τζιμπρίλ Σισέ φρόντισε να τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του. Τα πενήντα γκολ έφτασε ο Γάλλος με το «τριφύλλι» και το γιόρτασε με φανέλα της Θύρας 13 στη νίκη 2-1 επί της Κέρκυρας σε ματς για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Φοβερό γκολ ο Χριστοδουλόπουλος, ο Στολτίδης μείωσε για τους «Φαίακες».

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους, όμως οι μαγικές ενέργειες των δύο σκόρερ στις φάσεις των γκολ, ξεκλείδωσαν την άμυνα και έδωσαν τους τρεις βαθμούς στον Παναθηναϊκό.



Όσο κι αν λες ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, ήταν δύσκολο η όσο το δυνατό καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή εν όψει play-offs να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για τους παίκτες του Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Τα πόδια των μέσων φάνηκαν βαριά, ενώ έλειψαν οι εμπνεύσεις που θα βοηθούσαν τους Σισέ και Πετρόπουλο που έπαιζαν μπροστά να φανούν απειλητικοί. Καλά οργανωμένοι στο κέντρο οι «Φαίακες» έκλεισαν διαδρόμους μη επιτρέποντας στους «πράσινους» να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Ευτυχώς για τους όχι και πάρα πολλούς φίλους της ομάδας βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, έμπνευση είχαν (και παραείχαν) οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε γκολ για χαιλάιτ, με το οποίο έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια ο «μάγος» Τζιμπρίλ πήρε σειρά και πέτυχε ένα γκολ που είναι αλήθεια το περίμενε καιρό, καθώς με αυτό έφτασε τα 50 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα το γιόρτασε βγάζοντας τη φανέλα και αποκαλύπτοντας μία ακόμη της Θύας 13 που φόραγε από κάτω με τον αριθμό 50, με τη φανέλα να γίνεται σουβενίρ στα χέρια κάποιου φίλου της ομάδας.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να πάρει το βαθμό της ισοπαλία και θα μπορούσε να το κάνει εάν εκμεταλλευόταν τη νωχελικότητα των πρασίνων και κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησε, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, ενώ και το «τριφύλλι» είχε στιγμές στις οποίες θα δικαιούταν να πετύχει ακόμη ένα τέρμα, με κορυφαία εκείνη που ο Σισέ αντί για δίχτυα βρήκε το δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Το φιλμ του αγώνα



ΠΑΟ (Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ (35' Σεϊταρίδης), Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος (77' Νίνης), Πετρόπουλος (66' Λέτο), Σισέ.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Γκαρσία, Γκοβού, Μαρίνος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Μονιάκης, Βενέτης, Ιωάννου Δ, Μακρής, Λαμπρόπουλος (84' Γιάντσης), Στολτίδης, Ιωάννου Η, Επστάιν, Μαζνόφ.

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Χαμπλ, Τσίγκας, Ρίκκα, Δεινόπαπας, Μακρυδημήτρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ



Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube