Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε στο ντέρμπι ότι είναι καλύτερος του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μετα τη λήξη του νικηφόρου (2-1) αγώνα των «πρασίνων» με την Κέρκυρα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να μιλήσει για το πρωτάθλημα συνολικά, αφού δεν έχει εικόνα από την αρχή της χρονιάς.

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς, με πολλά πράγματα που δεν ήταν σαφή. Είχαμε τον Σαριέγκι τραυματία, ο Καντέ με μυϊκό πρόβλημα και τελικά έγινε αλλαγή. Το ίδιο με τον Σπυρόπουλο, ο Μπουμσονγκ τελευταία φορα έπαιξε κόντρα στον Πανιώνιο, ο Λετο που είχε ενοχλήσεις και πραγματικά μέχρι και πριν το παιχνίδι και δεν ξέραμε πόσο μεγάλο ήταν το ρίσκο να παίξει. Ο Χριστοδουλόπουλος μετά το ματς με την ΑΕΚ έμεινε εκτός για πολύ χρόνο. στα πρώτα 30 λεπτά δεν είχαμε παίκτη στην άμυνα που να είχε ρυθμό. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε άλλο ένα γκολ. Θα έλεγα ότι δεν κάναμε ένα καλό ματς, με ισορροπία. Όμως πήραμε τη νίκη και αυτό ήταν το πιο σημαντικό.

Για να έχουμε μία επιθετική ομάδα, που έχει τον έλεγχο, είναι σημαντικό η γραμμή άμυνας να είναι δυνατή και να εγγυάται την καλύτερη επιθετική δυναμική της ομάδας. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η νίκη. Να δώσω συγχαρητήρια για τα γκολ που πετύχαμε, ήταν πολύ όμορφα. Ειδικά του Λάζαρου, ήταν πολύ θεαματικό. Ο Σισέ έκανε κάποια ματς χωρίς να σκοράρει, αλλά σήμερα έφτασε τα 50 και αυτό είναι σπουδαίο επίτευγμα. Βλέπω τα πράγματα αισιόδοξα και το θετικό είναι η νίκη.

Ακόμα δεν έχω δει όλο το πρωτάθλημα για να ξέρω και να σας πω συγκεκριμένα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό και το απέδειξε στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο ενώ έπρεπε να νικήσουμε 2-1, χάσαμε. Μετά με τη διαφορά των 10 βαθμών, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι μετά το Καραϊσκάκη, εμείς είχαμε μία απώλεια, αλλά στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Ποτέ ο Ολυμπιακός δεν υπήρξε καλύτερος από τον Παναθηναϊκό.

Στην έδρα τους δείξαμε καλύτεροι. Τι έγινε πριν έρθει, δεν ξέρω. Μετά ήταν εύκολο για αυτούς να χειριστούν την κατάσταση. Αλλά αυτό είναι παρελθόν. Τώρα σκοπός μας είναι να προετοιμαστούμε για το μέλλον, τα πλέι οφ. Γιατί είμαστε μία μεγάλη ομάδα και κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει τρεις στόχους, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Και ξέρετε καλά πώς αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο. Εφόσον ξέρετε τι έγινε, εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά για τα πλέι οφ
», δήλωσε ο κ. Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντέμης: «Δεν είναι πέναλτι του Κοστίνια - Τρομερή η ΑΕΚ, δεν έχει πιάσει ταβάνι ο Τετέι»

Tσακίρης: «Δουλεύει σωστά και παραμένει ταπεινή η ΑΕΚ - Πρέπει να μείνει στην... τσίτα»

Τσορμπατζόγλου: «Φθίνει ο ΠΑΟΚ - Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα»

Ο κόσμος εκτός γηπέδου, οι αγκαλιές Ηλιούπουλου και το… πάρτι με το 4-0 της ΑΕΚ!

Το ποστάρισμα του Σάντσες για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και το σχόλιο του Πινέδα

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!