Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα, ύστερα από τη νίκη επί της Καβάλας εξέφρασε ο Μάκης Κατσαβάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Αναλυτικότερα όσα είπε ο προπονητής των Θεσσαλών στους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για τη νίκη την Καβάλα:
«Λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά ανασταλτικά. Δεν αφήναμε κινδύνους γύρω από την περιοχή μας, με αποτέλεσμα να απειληθούμε μόνο από 2-3 επιπόλαια φάουλ που δώσαμε και 1-2 κόρνερ. Από την άλλη ήμασταν καλοί στην επίθεση και καταφέραμε να προηγηθούμε με ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Μαρτίν. Ύστερα από ασίστ του Ούμπιντες, ο οποίος είναι ένα παιδί που μοιράζει πάσες και τρέχει ακατάπαυστα, βοηθώντας πολύ την ομάδα. Το γκολ βέβαια μπήκε στο καλύτερο τάιμινγκ. Άλλωστε η κίνηση του Μαρτίν θυμίζει κάτι από Ραούλ ή Βαζέχα».

Για τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο:
«Μιλήσαμε με τα παιδιά μετά το ματς της Τετάρτης και τους είπα ότι δεν μπορεί ένα ματς να αμαυρώσει τη φετινή πορεία μας. Τους είχαμε πει με τον πρόεδρο μαζί για τη σημασία του ματς με την Καβάλα και το πόσο μετράει η νίκη, που τελικά ήρθε».

Για τις αλλαγές που έχει κάνει στον Ολυμπιακό Βόλου:
«Νομίζω ότι η ομάδα παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Θα ήταν ανόητο από την πλευρά μου να κάνω ριζικές αλλαγές σε μια ομάδα που ρολάρει. Σε ατομικό επίπεδο έγιναν κάποια πράγματα και κάποιες αλλαγές στις στατικές φάσεις. Αλλάξαμε και λίγο το ρυθμό των προπονήσεων επειδή υπήρξε μια μικρή κόπωση στους παίκτες».

Για τα πλέι οφ:
«Έχω την εντύπωση ότι αν κερδίσουμε την Ξάνθη θα έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα να μπούμε στα πλέι οφ. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η νίκη επί της Καβάλας, αφού όπως είχα πει στους παίκτες μετράει για 4 βαθμούς, όχι για 3 (σ.σ. σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων υπερτερεί ο Βόλος)».

Για την υπόλοιπη Σούπερ Λίγκα:
«Φαινόταν από την έναρξη του πρωταθλήματος ότι φαβορί θα είναι ο Ολυμπιακός. Γενικά είναι σημαντικό ότι από την τετράδα και κάτω υπάρχουν πολλές ομάδες με μικρή διαφορά. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν φέτος οι μικρομεσαίες ομάδες οι οποίες ήταν σχεδόν όλες στο ίδιο επίπεδο, άλλωστε τώρα ξέφυγε λίγο και η Λάρισα».

Πριν έρθω στον Ολυμπιακό είχα πει ότι ο Βόλος και ο Εργοτέλης παίζουν την καλύτερη μπάλα. Αν συνεχίσουμε μάλιστα έτσι πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το φαβορί να χριστεί ότι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του έδειξε ότι καθαρά συγκυριακά είναι στη θέση αυτή. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει καλό προπονητή. Δύο-τρεις νίκες που έχασε στο τέλος του στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικεί πεντάδα
».

Για το μέλλον του:
«Δεν έχει γίνει κουβέντα ακόμα για το καλοκαίρι. Η σύμβασή μου είναι μέχρι τότε, αλλά προέχει η πορεία της ομάδας».

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR