Δεν φαίνεται να αποδέχεται τον τίτλο του μεγάλο φαβορί, προφανώς και την πίεση που αυτός συνεπάγεται, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, εν όψει των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Οι «μπλαουγκράνα» θεωρούνται ότι έχουν τον πρώτο λόγο λόγω της εξαιρετικής αγωνιστικής τους κατάστασης και του αβαντάζ έδρας, αλλά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους.

«Έχουμε φτάσει σε ένα πολύ σημαντικό σημείο, όπως ακριβώς θέλαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πορεία μας μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω πως θα είναι μια πολύ ισορροπημένη σειρά και κάθε λεπτομέρεια μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για τη συνέχεια», δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Από την πλευρά του ο σούτινγκ γκαρντ και αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, συνέστησε προσοχή σε κάθε παιχνίδι καθώς όπως τόνισε ο αντίπαλος είναι μεγάλη ομάδα:

«Παίξαμε όλη τη σεζόν για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αντιμετωπίσουμε ένα μεγαθήριο όπως ο Παναθηναϊκός. Κερδίσαμε με το σπαθί μας το πλεονέκτημα έδρας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Οι φίλαθλοί μας θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια. Ξέρουμε το μέγεθος του Παναθηναϊκού, όμως είμαστε και εμείς καλή ομάδα. Προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε σε καλή περίοδο. Όμως θα πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι το παιχνίδι. Αν δεν το κάνουμε αυτό, τότε μπορούμε να χάσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ποια τα ποσοστά για κατάκτηση και ποιον θα έφερνες από το παρελθόν για τον τελικό;»: Κεφαλάς και Παπαδήμας απαντούν

Μπαρτζώκας: «Ανεκτίμητη στιγμή να παίζεις σε έναν τελικό - Αξίζουμε να είμαστε εδώ»

«Χιλιάδες άτομα εισήλθαν στο Telekom Center χωρίς εισιτήρια, η Euroleague επέβαλε στους security τον μη έλεγχο»!

Γιαννακόπουλος: «Περιμένω και απαιτώ από την αστυνομία μία τεράστια συγγνώμη προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Η ερυθρόλευκη... τρέλα στις εξέδρες του «Telekom Center», στην παρακάμερα του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό με τη Φενέρ!

Ραζνάτοβιτς για Σπανούλη: «Τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται»

Αντιπρόεδρος ΔΣ Φενέρ: «Νύχτα ντροπής, 5.000 οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν χωρίς εισιτήριο»!

Καυστική ανακοίνωση της Φενερμπαχτσε για το πρόβλημα με τα εισιτήρια φίλων της στον ημιτελικό της με τον Ολυμπιακό

Το μήνυμα Πίτερς, Φουρνιέ και Ντόρσεϊ για τον τελικό: «Θέλουμε ο κόσμος να είναι... επί δέκα την Κυριακή»

Χεζόνια: «Δεν με ακουμπά το θέμα των οπαδών και το τι λέγεται απ' έξω - Δεν βλέπω τον αθλητισμό, ως... χούλιγκαν»