Με πλήρη άρνηση αντιμετώπισε τις κατηγορίες της Ομοσπονδίας για ανάρμοστη συμπεριφορά ο Άβραμ Γκραντ και τώρα η υπόθεση θα επιδικαστεί μέχρι τις 7 Απριλίου, όταν κληθεί για προσωπική ακρόαση.

Η Ομοσπονδία κάλεσε σε απολογία νωρίτερα τον προπονητή της Γουέστ Χαμ για τις διαμαρτυρίες του μετά την ήττα-αποκλεισμό της ομάδας του από τη Στόουκ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Γκραντ ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις του ρέφερι, Μάικ Τζόουνς και απόρησε μπροστά στις κάμερες μήπως ήταν άρρωστος ή είχε κάποιο πρόβλημα. Παρά την κλήση του σε απολογία και την πιθανότητα να τιμωρηθεί, εμμένει στη θέση του, τονίζοντας ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, επιρρίπτοντας μεγάλες ευθύνες στον διαιτητή για τον αποκλεισμό των «σφυριών» από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube