Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μίλος Τεόντοσιτς στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών της Ευρωλίγκας απέναντι στη Σιένα την Τρίτη (21:00). Ο Σέρβος γκαρντ του Ολυμπιακού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση και τη Δευτέρα έκανε και πάλι θεραπεία, αδυνατώντας να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο MVP της περσινής διοργάνωσης θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα. Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στη δωδεκάδα και να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί.

Όσον αφορά στον Μάρκο Κέσελ, ο Σέρβος φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά, αλλά επειδή προέρχεται από μεγάλη αποχή πιθανώς να μείνει εκτός για να πάρει τη θέση του κάποιος πιο έτοιμος παίκτης.

Αντίθετα, η Σιένα θα παραταχθεί πλήρης, καθώς στην τελευταία προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν κανονικά τόσο ο Μπο ΜακΚάλεμπ, που δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 9 Ιανουαρίου, όσο και ο Ριμάντας Καουκένας, που στις αρχές του μήνα είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπερτομέου κατά NBA Europe: «Δεν είναι λογικό οι ομάδες να πληρώνουν για κάτι που έχουν χτίσει»

«Αυτοί είναι οι φίλαθλοί μας, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός»: Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί μετά από ακόμη ένα διπλό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από τη Βαρκελώνη

EuroLeague: Ο ΠΑΟΚ μαζί με Βαλένθια, Ντουμπάι BC και Παρί, οι πρώτες τέσσερις ομάδες που θα αποκτήσουν franchise

Ιτούδης: «Σεβασμός στον ένα και μοναδικό, Παύλο Γιαννακόπουλο!»

Σάριτς: «Ο Βαλαντσιούνας είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός της λίγκας»

MVP ο Βεζένκοφ στην 6η αγωνιστική της Euroleague

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»