Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θεωρεί ο Γκλεν Τζόνσον ότι μπορεί να προκύψει στα αποδυτήρια της εθνικής Αγγλίας μετά την απόφαση του Φάμπιο Καπέλο να χρίσει αρχηγό των «τριών λιονταριών» τον Τζον Τέρι.
Η μετακίνηση αυτή του περιβραχιόνιου από το μπράτσο του Φέρντιναντ σε αυτό του άσου της Τσέλσι προκάλεσε πολύπλευρα σχόλια από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Αγγλία. Ο Γκλεν Τζόνσον είναι πάντως από την πλευρά εκείνων που το είδαν θετικά μιας και έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον παλιό αρχηγό:
«Ο Τζον Τέρι ήταν πάντα ένας καταπληκτικός αρχηγός τόσο στην Τσέλσι όσο και στην εθνική Αγγλίας. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει και τώρα θαυμάσια. Σίγουρα ο Ρίο θα δυσαρεστηθεί που χάνει το περιβραχιόνιο όμως είναι μεγάλος άντρας και θα το ξεπεράσει. Όλοι είναι επαγγελματίες και θα ενεργήσουν όπως πρέπει. Δεν θα έχει καμία συνέπεια το εν λόγω θέμα».
Άκης Βαΐου