Χωρίς του διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες του διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Μπουμσόνγκ, Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα για να είναι «φρέσκοι» στον επόμενο αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ενώ θεραπεία έκαναν Καντέ και Σεϊταρίδης.

Απόντες από το πρόγραμμα της Τρίτης ήταν οι διεθνείς με την Εθνική Ελλάδας Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Βύντρα, Τζόρβας, όπως επίσης και οι Μαυρίας, Καπίνος που έχουν ενσωματωθεί στην εθνική Νέων, αλλά και ο Σιμάο που έχει κληθεί στην εθνική Μοζαμβίκης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικό ακολούθησαν οι Σπυρόπουλος, Καρνέζης, Πλεσί και Σαριέγκι.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»