Ο Θόδωρος Ζαγοράκης βγαίνει μπροστά και με γραπτή του δήλωση τονίζει πως συνεχίζει στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πως τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και η προσπάθεια απαξίωσης της ομάδας, όχι απλώς δεν τον πτόησαν αλλά τον πείσμωσαν για να συνεχίσει το έργο του. Αφού, παραδέχθηκε ότι έχει κάνει και αυτός λάθη, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά:

«Όλοι μας ζήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη μια μεγάλη απογοήτευση. Αφήσαμε το σύλλογο να κάνει μια βουτιά σε μαύρες στιγμές του παρελθόντος, όταν η διχόνοια, η αγωνιστική αδυναμία και η υπερβολή στις αντιδράσεις, ήταν τα κύρια στοιχεία που δεν άφηναν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει.

Υπηρετώ το σύλλογο από τη θέση του Προέδρου τέσσερα χρόνια και η εικόνα της Τετάρτης τελικά με πείσμωσε αντί να με αποθαρρύνει. Κάποιοι βιάστηκαν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματά μας για να μας ρίξουν πάλι πίσω στην ανυποληψία, όμως εγώ, όσο βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν θα το επιτρέψω να γίνει.

Οι τελευταίες μέρες ήταν ένα καμπανάκι υπενθύμισης για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι, προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία αναγέννησης της ομάδας. Ενότητα, Συσπείρωση, Ειλικρίνεια, Ευθύνη... Ο σύλλογος δεν μπορεί να σταματήσει σε μια στιγμή αγωνιστικής αποτυχίας ή ακόμη και επιτυχίας.

Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται σιγά - σιγά, σίγουρα και με δικά μου λάθη, με δυσκολίες και αναποδιές ενδιάμεσα, στη θέση που του αξίζει. Ο δύσκολος δρόμος που ξεκινήσαμε, όλοι μαζί, είχε ένα σύνθημα: Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. Ας το ξαναθυμηθούμε κι ας ξαναδώσουμε στον ΠΑΟΚ, στους εαυτούς μας, όραμα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.
Θόδωρος Ζαγοράκης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΥΓ: Όσοι θέτουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την παραμονή μου ή όχι στην προεδρία της ΠΑΕ πρέπει να ξέρουν ότι ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κλυδωνισμούς και αναταράξεις μπορεί να φέρει στο εσωτερικό του Συλλόγου. Πολύ περισσότερο δεν αμέλησα τις υποχρεώσεις μου προς την ομάδα, έστω κι αν την ανθρώπινη αντίδρασή μου, μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κάποιοι προσπάθησαν να την εκλάβουν ως αδυναμία. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα. Προχωράμε μαζί».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον βασικό τερματοφύλακα της Γιαγκελόνια

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά με Ατρόμητο και Αστέρα, πρέπει να προσέξει σήμερα για να μην καεί»

Αθανασίου: «Το πρώτο δυνατό τεστ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ - Οι σκέψεις Νίστρουπ για 11άδα»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει σημαδέψει το παιχνίδι με τον Άρη για να τσεκάρει τη νοοτροπία των παικτών του»

Ροντινέι: «Φεύγω… κουρασμένο να κερδίζω κάθε χρόνο τίτλους»

Συγκινητικός Ρέτσος για Μουζακίτη: «Μία τεράστια ευκαιρία που πραγματικά αξίζεις»

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.