Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής αποτελεί ο Σωτήρης Αντωνίου, δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο νεαρός τεχνικός στη δεύτερη θητεία του με την ομάδα της Μυτιλήνης, δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και μετά την ήττα από τη Δόξα Κρανούλας, υπέβαλλε την παραίτηση του που έγινε δεκτή από τη διοίκηση του συλλόγου. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο Προκόπης Καρτάλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το Διοικητικό συμβούλιο της "ΠΑΕ Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ", έκανε δεκτή την παραίτηση του Σωτήρη Αντωνίου και του Παύλου Μυροφορίδη από τη θέση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα. Το Δ.Σ ευχαριστεί ολόθερμα τον κ. Αντωνίου για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα.

Θεωρεί δε, ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι εικονική, με βάση το έργο προσέφερε ο κύριος Αντωνίου, διότι εστάθει άτυχος. Του εύχεται καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του και να ευοδωθούν οι μελλοντικοί στόχοι και προσδοκίες του. Προσωρινά χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Προκόπης Καρτάλης»
.

Ο Σωτήρης Αντωνίου υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση με σκοπό να αφυπνίσει την ομάδα και να πετύχει το στόχο της ανόδου, όσο και αν έχει δυσκολέψει πλέον η κατάσταση για την Καλλονή.

«Θέλω να δηλώσω την παραίτηση μου, μια παραίτηση η οποία γίνεται για το καλό της ομάδας, με την οποία έζησα μεγάλες στιγμές και τη κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Ελπίζω η παραίτηση μου να ξυπνήσει, σε εισαγωγικά, την ΑΕΛΚ και να πραγματοποιήσει το μεγάλο στόχο της. Θέλω να ευχαριστήσω, ειλικρινά τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Καλλονής, κ. Νίκο Μιχαλάκη, για την απόλυτη στήριξη προς το πρόσωπο μου, όλο αυτό το καιρό. Έναν άνθρωπο κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, έναν πρόεδρο που ήταν ο καλύτερος που είχα ποτέ είτε σαν ποδοσφαιριστής ή σαν προπονητής.

Εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιήσει τους στόχους με την ομάδα, κατακτώντας το πρωτάθλημα, γιατί είναι κρίμα να χαθεί αυτός ο άνθρωπος από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους συνεργάτες μου κ. Αμπατζίδη και κ. Μυροφορίδη, και τους κ. Βαξεβάνη και κ. Μαμουρίδη στους οποίους εύχομαι πρωταθλητές. Κλείνοντας, να ευχαριστήσω τον φίλο και αδερφό μου, τη σημαία αυτής της ομάδας Προκόπη Καρτάλη, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια ανέλαβε ένα μωρό, την Καλλονή και την έκανε κόσμημα για όλη τη Λέσβο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!