Δυστυχώς για τον Γιώργο Παράσχο το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν μπορεί να βοηθήσει για την επάνοδο των τιμωρημένων, παρά μόνο όσων παικτών του Ηρακλή αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ο «Γηραιός» θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη και ο τεχνικός της ομάδας ελπίζει ότι κάποιοι από αυτούς θα επανέλθουν.

Συγκεκριμένα, οι Αραμπατζής, Γιάκομπ, Πίτου Γκαρσία και Ντάνι έτσι κι αλλιώς δεν θα αγωνιστούν, αφού είναι τιμωρημένοι και ο Παράσχος περιμένει να δει τι θα συμβεί με τους υπόλοιπους.

Στην τελευταία προπόνηση ο Παπαστεριανός ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, όπως θα κάνει και τις επόμενες μέρες, ενώ σε θεραπεία υποβάλλεται ο Κατσαμπής. Για τον Ελευθερόπουλο θα χρειαστούν επιπλέον εξετάσεις, όπως άλλωστε και για τον Πάμπλο Λίμα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Γέντβαϊ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Mε Μύθου στην κορυφή και βασικό Κωνσταντέλια κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Οι ενδεκάδες του ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος

ΠΑΟΚ: Καλύτερο γκολ για τον Νοέμβριο η ζωγραφιά του Κωνσταντέλια στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»