Να αφήσει πίσω τα άσχημα αποτελέσματα και να επικεντρωθεί στους δύο εντός έδρας «τελικούς» με Πανιώνιο και Εργοτέλη θέλει η Κέρκυρα. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, έχει σαν στόχο όλοι οι ποδοσφαιριστές του να είναι σε ετοιμότητα και σε αυτό τον βοηθάει και η διακοπή του πρωταθλήματος. Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα έχουν σαν σκοπό την αποφόρτιση των ποδοσφαιριστών.

Στην προπόνηση της Τρίτης, το τεχνικό τιμ των «Φαιάκων» φρόντισε η εκγύμναση των ποδοσφαιριστών να μην είναι επιβαρυντική. Οι Μίχος και Φλαβίνιο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται στις επόμενες ημέρες να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ώστε να είναι έτοιμοι για το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 3 Απριλίου.

Εκτός από τους δύο τραυματίες, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς στον κρισιμότερο αγώνα της περιόδου θα έχει στην διάθεση του και τους πέντε ποδοσφαιριστές που εξέτισαν την ποινή τους. Οι Μαϊστόροβιτς, Παρασκευαϊδης, Κοντοδήμος, Γραμμόζης και Καλαντζής θα δώσουν τη δυνατότητα στον προπονητή της Κέρκυρας να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Μετά τις τέσσερις σερί ήττες (από Ολυμπιακό Βόλου, SKODA Ξάνθη, Άρη και Παναθηναϊκό)η Κέρκυρα έχει βρεθεί σε δεινή θέση και οι νίκες με Πανιώνιο και Εργοτέλη στην έδρα της αποτελούν μονόδρομο, αν θέλει και τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Για την Τετάρτη (23/03) υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση το πρωί και στη συνέχεια οι «Φαίακες» θα παρακολουθήσουν τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κώτσιρας: «Όταν μειώσαμε το πιστέψαμε αλλά δεχθήκαμε αμέσως τρίτο γκολ - Ευχαριστώ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού»

Νικολογιάννης: «Παναθηναϊκός όπως τον θέλει ο Νίστρουπ - Συνδυαστικό ποδόσφαιρο και αντίδραση στο γκολ που δέχθηκε»

Αναστασίου: «Δεν φοβηθήκαμε και κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια»

Πρόβλημα και για τον Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό, τραυματίστηκε μετά από σουτ!

Τα highlights από την πεντάστερη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Asteras AKTOR

Πυραυλοκίνητος Παναθηναϊκός, κέρασε πεντάρα τον Αsteras AKTOR και πάει φορτσάτος στο Αλμάτι!

Αλγουαθίλ: «Ήταν μία δίκαιη νίκη, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο»

Ο Παναθηναϊκός έκρυψε την μπάλα και ο Τετέι την εμφάνισε στα δίχτυα του Asteras AKTOR για το 5-1

Πανέμορφο γκολ από τον Καλάμπρια: Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με μακρινό συρτό σουτ για το 4-1

Το γκολ του Ντέσερς για το 3-1 και το ξέσπασμα χαράς του Νίστρουπ στον πάγκο του Παναθηναϊκού