Τον υποβιβασμό της Γκλάντμπαχ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας περιμένουν στον Άρη, ώστε να επωφεληθούν στο θέμα την παραμονής του Ραούλ Μπομπαντίγια στη Θεσσαλονίκη. «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να παραμείνει ως δανεικός και του χρόνου, αν και στο «κόλπο» είναι έτοιμες να μπουν οι ελβετικές ομάδες.

Τη θέση που θα κατακτήσει στην τελική βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας περιμένει να δει ο Άρης, ώστε να κινηθεί ανάλογα στον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν. Αν οι «κίτρινοι» κατακτήσουν μία θέση στα πλέι οφ, η οποία οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης της νέας σεζόν, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες μιας τέτοιας διοργάνωσης.

Ο Ραούλ Μπομπαντίγια είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους, ωστόσο, η παραμονή του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να υποβιβαστεί η Γκλάντμπαχ, όπου ανήκει ο Αργεντινός επιθετικός, αφού σε αυτή την περίπτωση θα κάνει περικοπές στο μπάτζετ της και ο «Μπόμπα» έχει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο. Βέβαια τα χρήματα για να αποκτηθεί με μεταγραφή ο παίκτης δεν υπάρχουν στον Άρη, ωστόσο υπάρχει η λύση της επέκτασης του δανεισμού του για έναν ακόμα χρόνο.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, αν και ο Μπομπαντίγια δείχνει ικανοποιημένος από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, αλλά και από τον Άρη. Οι Γκρασχόπερς και Ζυρίχη που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ασχολούνται και αυτές για δανεισμό, αφού το κόστος για μεταγραφή είναι αρκετά υψηλό.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Γέντβαϊ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Mε Μύθου στην κορυφή και βασικό Κωνσταντέλια κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Οι ενδεκάδες του ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος

ΠΑΟΚ: Καλύτερο γκολ για τον Νοέμβριο η ζωγραφιά του Κωνσταντέλια στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

TAGS: Άρης