Τους μελλοντικούς του στόχους στον ΠΑΟΚ έκανε γνωστούς ο Ντιέγκο Αρίας, σε συνέντευξη που έδωσε στην Sportday. Ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα κόντρα την ΑΕΚ για το Κύπελλο ΟΠΑΠ, αλλά και για τη θέση που αρέσκεται να παίζει.

Αναλυτικότερα ένα μέρος όσων δήλωσε ο Κολομβιανός χαφ:

-Πώς αισθάνεσαι τώρα που κατάφερες να πάρεις θέση βασικού;
«Είμαι πραγματικά πολύ καλά. Ελπίζω ότι από εδώ και πέρα στα επόμενα παιχνίδια θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να αισθανθώ ακόμα καλύτερα».

-Μπορείς να βάλεις προσωπικό στόχο για τη συνέχεια;
«Περιμένω ότι μέσα από τις προπονήσεις θα κερδίσω περισσότερο χρόνο και στα επόμενα παιχνίδια και στα πλέι οφ».

-Πώς σχολιάζεις όσα έγιναν την περασμένη Τετάρτη μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο;
«Η κατάσταση δεν είναι καλή. Όλοι περιμέναμε πάρα πολύ αυτή την πρόκριση στον τελικό. Ξέρουμε ότι έπειτα από αυτό ο κόσμος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος».

-Μπορείς να μας μιλήσεις για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά σου και τι παραπάνω θα δούμε από σένα;
«Πρώτα θέλω να συνεισφέρω στην ισορροπία της ομάδας, όσον αφορά τη μεσαία γραμμή και μετά να προωθούμαι στην επίθεση για να βοηθώ και στο σκοράρισμα».

Nϊκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Γέντβαϊ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Mε Μύθου στην κορυφή και βασικό Κωνσταντέλια κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Οι ενδεκάδες του ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος

ΠΑΟΚ: Καλύτερο γκολ για τον Νοέμβριο η ζωγραφιά του Κωνσταντέλια στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.