Εκ διαμέτρου αντίθετα είναι τα συναισθήματα που αφήνει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό η δεύτερη πράξη των προημιτελικών της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» θριάμβευσαν μέσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και «έσπασαν» την έδρα της Μπαρτσελόνα, νικώντας με σκορ 75-71 ενώ οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν αγνώριστοι σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίτης και ηττήθηκαν στο ΣΕΦ από την Σιένα με σκορ 82-65.

Πλέον, η ομάδα του Ομπράντοβιτς, έχοντας την σειρά με τους Ισπανούς στο 1-1, θα έχουν την ευκαιρία να… παίξουν μέσα στο ΟΑΚΑ την πρόκριση στο Final-4 της Βαρκελώνης. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «διπλό» του «τριφυλλιού».

Από την άλλη μεριά, οι Πειραιώτες καλούνται τώρα να πάνε στην Τοσκάνη και να προσπαθήσουν να ρεφάρουν, «σπάζοντας» την έδρα των Ιταλών, στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Στα ίσια και οι άλλες δύο σειρές των «8» καθώς η Βαλένθια νίκησε την Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη με σκορ 81-75 και η Μακάμπι επιβλήθηκε της Κάχα Λαμποράλ στην Βιτόρια με σκορ 83-81.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των προημιτελικών της Ευρωλίγκας:

Mπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 71-75
Ολυμπιακός-Σιένα 65-82
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια 75-81
Κάχα Λαμποράλ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 81-83

Τα τρίτα παιχνίδια όλων των ζευγαριών θα διεξαχθούν την Τρίτη 29 του μήνα και τα τέταρτα στις 31 στις έδρες των σημερινών φιλοξενούμενων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»

Μπατίστ: «Έπρεπε να δουλέψουμε ο ένας για τον άλλον σαν ομάδα, αλλά δεν το κάναμε»

Πέιν: «Χρωστούσαμε στους φιλάθλους μας μια τέτοια εμφάνιση»