Στο «Γεντί Κουλέ» χορεύουν όλοι… στους ρυθμούς του!

Με τον Ερόλ Μπουλούτ (44’) να δίνει το ρυθμό, ο εκπληκτικός ΟΦΗ «γονάτισε» και τον Παναιτωλικό (1-0) και φτάνοντας στο ίδιο σερί που του… τερμάτισε σήμερα (εννέα ματς αήττητος) απειλεί ανοικτά πλέον να του «κλέψει» την απευθείας άνοδο στη Superleague!

Γλέντι στην κατάμεστη εξέδρα, που είδε την ομάδα του Αναστόπουλου να παίρνει -ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το σκορ- το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής!

Η αμυντικογενής τακτική του Παναιτωλικού (και η μετριότητα στην οποία ανάγκασε το πρώτο ημίχρονο) έκανε… Τούρκο τον ΟΦΗ! Ήρθε, λοιπόν, ένας τέτοιος (Ερόλ Μπουλούτ) να τον κάνει -με πονηρή προβολή λίγο πριν την ανάπαυλα- «αφεντικό του αγώνα».



Οι Κρητικοί δικαιολόγησαν και στο δεύτερο μέρος τον… τίτλο (φτιάχνοντας και χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Βερόν και Καμπάνταη), ωστόσο δεν μπόρεσαν να τον μεταφράσουν στο δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» τη νίκη.

Ακόμα, λοιπόν, και αν η πίεση του Παναιτωλικού στο τελευταίο τέταρτο (με τον Βεζυρίδη να σταματά τους Καούνο και Γκούρμα) πήγε να την αμφισβητήσει, η λήξη βρήκε τους Κρητικούς αρκετά… κοντά του στη βαθμολογία (πέντε πόντους) ώστε να ονειρεύονται ότι θα στείλουν… εκείνον στα play-off για την άνοδο!


Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Σάββατο 26/3

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-0
(44’ Μπουλούτ)

Κυριακή 27/3 (16:00)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλλιθέα
Εθνικός Αστέρας-Πανθρακικός
Δόξα Δράμας-Εθνικός
Θρασύβουλος-Ηλιούπολη
Πιερικός-Τρίκαλα
Λεβαδειακός-Αγροτικός Αστέρας

Δευτέρα 28/3

Βέροια-Ιωνικός (18:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας (19:00)

Η επόμενη αγωνιστική (29η)

Παναιτωλικός-Καλλιθέα
Πανθρακικός-ΟΦΗ
Ιωνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Εθνικός-Εθνικός Αστέρας
Διαγόρας-Βέροια
Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας
Τρίκαλα-ΠΑΣ Γιάννινα
Αγροτικός Αστέρας-Θρασύβουλος
Πιερικός-Λεβαδειακός

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube