Οι διαμαρτυρίες των ισπανικών εφημερίδων, των ανθρώπων και των οπαδών της Μπαρτσελόνα για τη διαιτησία στα δύο παιχνίδι στην Ισπανία εξόργισαν τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού. Με αφορμή αυτό το κλίμα που καλλιεργείται στην χώρα της Ιβηρικής οι οπαδοί των «πράσινων» πέρασαν στην… αντεπίθεση. Σε γκάλοπ που διενεργεί η “El Mundo Deportivo” μέσω της ιστοσελίδας της, για το ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει την πρόκριση, αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟ έχουν ψηφίσει και έχουν… αφήσει αρκετά σχόλια.

Μπορεί –μέχρι στιγμής- το γκάλοπ να δίνει προβάδισμα στην Ισπανική ομάδα αλλά οι οπαδοί των πράσινων επικρατούν συντριπτικά στα… comments που κάνουν.

Διαβάστε κάποια από αυτά…

«Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στο μπάσκετ και τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχει χρειαστεί ποτέ την βοήθεια των διαιτητών. Και η Μπαρτσελόνα είναι θαυμάσια ομάδα, θα ήταν περισσότερο δίκαιο να σας βρίσκαμε στον τελικό».

«Γεια σας από την Ελλάδα, loosers. Έχουμε πέντε αστέρια στη φανέλα και εσείς έχετε δύο. Άρα, σταματήστε τα λόγια. Ποτέ δεν θα φτάσετε τους τίτλους μας. Χωρίς τους διαιτητές ποτέ δεν θα πετυχαίνατε τίποτα».

«Γεια σας λούζερς, ομάδα του Ρενέσες, κοιτάξτε την ιστορία μας και πάψτε. Ο δημοσιογράφος Μανουέλ Μορένο της sport.es έγραψε για το ελληνικό δράμα και την ελληνική ιστορία… Ακούστε Ισπανοί, δεν είστε σε καλύτερη θέση με 20% ανεργία και με το ΔΝΤ έξω από την πόρτα σας! Και αυτά τι σχέση έχουν με το μπάσκετ; Κλαίτε σαν τον Ναβάρο που κάνει το τσίρκο. Ελάτε τώρα στην κόλαση της Αθήνας και θα σας ξαναδούμε στη Βαρκελώνη για το φάιναλ φορ…»

«Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και θα σας το δείξουμε την Τρίτη και την Πέμπτη. Δεν σας λέω καλή τύχη, γιατί είστε -έτσι κι αλλιώς- τυχεροί και έχετε με το μέρος σας τους διαιτητές. Ωστόσο, η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει 3-1. Γεια σας και σταματήστε να κλαίτε. Παναθηναϊκός 5, Μπαρτσελόνα 2…»

«Η Μπάρτσα επιστρέφει στην κόλαση. Σας περιμένουμε για δύο νίκες. Ο Διαμαντίδης και οι οπαδοί σάς περιμένουν…»

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά σταματήστε να κλαίτε. Σαν μεγάλη ομάδα που είστε ελάτε στο ΟΑΚΑ και κερδίστε μας. Αλλά σταματήστε να κλαίτε».

«Ελάτε και παλέψτε αν μπορείτε, αλλά σταματήστε να κλαίτε».

«Μπάρτσα, θυμάσαι το '96 όταν ο Στόγιαν Βράνκοβιτς σταμάτησε τα όνειρά σας για ευρωπαϊκό τρόπαιο;»

Δείτε το γκάλοπ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αιχμές Ομπράντοβιτς μετά το ντέρμπι του Βελιγραδίου: «Αποτύχαμε να προσαρμοστούμε στα κριτήρια της διαιτησίας...»

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο μας, δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη»: Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον κόσμο του

Ευρωλίγκα: MVP της 15ης αγωνιστικής οι Κλάιμπερν και Γουόκερ

Επιστρέφει στα μέσα Ιανουαρίου ο Καρλίκ Τζόουνς

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, αποτύχαμε τελείως στο πλάνο μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα

Ντόρσεϊ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ήμασταν πολύ σοφτ - Δεν πρέπει να πανικοβληθούμε» - Τι είπε για Μόντε Μόρις

Ντόρσεϊ: «Δεν ήμασταν καλά πνευματικά, έκανα πολλά λάθη και το παίρνω πάνω μου»

«Χωρίς άμυνα δεν μπορείς να διακριθείς στην Ευρωλίγκα»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά την ήττα από του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη

Πασκουάλ: «Μετρά το ότι παίξαμε καλό μπάσκετ, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»