Λεφτά, υπάρχουν! Τραπεζικές καταθέσεις 178 εκατομμυρίων ευρώ, πρώην υπουργού της ΝΔ, εντόπισε –σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ΣΔΟΕ. Τα στοιχεία της ταυτότητας του πολιτικού, αναμένεται να ζητήσει η Βουλή.

Το ζήτημα απασχόλησε την διακομματική επιτροπή που ελέγχει μεταξύ άλλων και τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» βουλευτών και κομμάτων.
Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής επιτροπής, Ευάγγελος Αργύρης, φέρεται να απάντησε καταφατικά στο αίτημα των μελών της επιτροπής, να έλθει σε επαφή με το ΣΔΟΕ και να ζητήσει τα σχετικά στοιχεία.

Για την ιστορία, στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι βουλευτές Ντίνος Βρεττός (ΠΑΣΟΚ), Αθανάσιος Μπούρας (ΝΔ), Αντώνης Σκυλλάκος (ΚΚΕ), Βαΐτσης Αποστολάτος (ΛΑΟΣ), Θεόδωρος Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ), οι αντιπρόεδροι του Συμβουλίου Επικρατείας και του Αρείου Πάγου, καθώς και ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Προσωπικά, με τόσα λεφτά, μπορεί και να το σκεφτόμουν σοβαρά να αγοράσω Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ.


Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γερμανία: Απαγόρευσαν την είσοδο σε όποιον δεν μιλά γερμανικά σε παραλία της λίμνης Χάλε

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς