Μετά από την ήττα από την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ... επιστρέφει στην Τούμπα και σήμερα τίθεται αντιμέτωπος με την Λάρισα. Στόχος του; Η αρχή μιας σειράς νικών μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου για να μπορέσει να πλασαριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλέι-οφ.

Ο Μάκης Χάβος έχει κάνει αρκετές δοκιμές, για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και όπως φαίνεται, κατέληξε στο σχήμα που θα παρατάξει σήμερα το απόγευμα. Η πρόθεσή του να πιέσει την αντίπαλη εστία επιλέγοντας τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη, επιθετικό δίδυμο στο 4-4-2.

Στις άλλες θέσεις της 11άδας:
Ο Χαλκιάς αναμένεται να βρεθεί κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας ο Κοντρέρας και ο Μαλεζάς. Στα άκρα της οι: Ετό Λίνο.

Στη μεσαία γραμμή: Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Γκαρσία, με πιθανότερο παρτενέρ του τον Αρίας. Ο Φωτάκης δεξιά, ο Ελ Ζαρ αριστερά.

Στην αποστολή θα είναι οι Βιεϊρίνια και Τσιρίλο, παρά το γεγονός ότι έχουν χάσει προπονήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.