Ευχάριστα ήταν τα νέα που άκουσε ο Χάρι Ρέντναπ από το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ, αφού πληροφορήθηκε ότι θα έχει κανονικά στη διάθεσή του για τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερνμπέου» τόσο τον Γκάρεθ Μπέιλ όσο και τον Γουιλιάμ Γκαλάς.

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν του τραυματισμούς τους και πιθανότατα θα βρεθούν στη βασική ενδεκάδα των «σπιρουνιών» στην πρώτη κόντρα με τους «μερένχες» για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ουαλός άσος είχε περισσότερες πιθανότητες να είναι έτοιμος, μετά τις δηλώσεις που έκανε και ο ίδιος νωρίτερα μέσα στην ημέρα, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε και επίσημα.

Τα πράγματα με τον Γκαλάς ήταν πιο δύσκολα, μιας και οι έντονοι πόνοι των προηγούμενων ημερών όχι μόνο δεν άφηναν αρκετή αισιοδοξία, αλλά ο Άγγλος τεχνικός σκεφτόταν ακόμη και μήπως τον αφήσει εκτός αποστολής. Έστω και την τελευταία στιγμή πάντως δείχνει ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και ετοιμάζεται να βάλει φανέλα βασικού.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube