Με το αριστερό ξεκίνησε τη σεζόν ο Μαρκ Γουέμπερ, βλέποντας την καρό σημαία από την πέμπτη θέση την ώρα που ο ομόσταβλός του μετουσίωσε την πολ ποζίσιον σε νίκη. Ωστόσο, η υποτονική απόδοση του Αυστραλού οφειλόταν σε μηχανικά θέματα του μονοθεσίου του, όπως ανακοίνωσε και η Red Bull.
Μάλιστα, ο Γουέμπερ είχε εκφράσει τις απορίες του για τη μεγάλη διαφορά που είχε από τον Φέτελ, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να το ερευνήσει.
«Μετά την υποτονική απόδοση, βρήκαμε μερικά πράγματα στο μονοθέσιο του Μαρκ. Υπήρχαν κάποια θέματα στο στήσιμο της RB7, τα οποία δεν βοηθούσαν τον Μαρκ, ωστόσο όλα αυτά έχουν αλλάξει για το γκραν πρι της Μαλαισίας, όπου και περιμένουμε η απόδοση των δύο πιλότων να είναι σχεδόν ίδια», ανέφερε το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ.
Σταυρούλα Σάββα