Απογοητευμένος και με φωνή που μετά βίας έφτανε στα αυτιά των δημοσιογράφων εμφανίστηκε ο Λεονάρντο μετά τη συντριβή της Ίντερ από τη Σάλκε με 5-2 στο «Μεάτσα» για τα προημιτελικά του Champions League.

«Είναι μία εφιαλτική εβδομάδα για μας. Είχαμε προετοιμαστεί για αυτά τα δύο κρίσιμα ματς με τη Μίλαν και τη Σάλκε, αλλά δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε και είναι δύσκολο να χωνέψουμε αυτές τις ήττες», δήλωσε ο Βραζιλιάνος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αρχίσαμε τόσο καλά τον αγώνα και δεν περίμενα ποτέ πως θα τελείωνε με αυτό τον τρόπο η βραδιά. Η Σάλκε είχε έξι ή επτά προσπάθειες για γκολ και πέτυχε πέντε τέρματα. Κάποια πράγματα δεν δούλεψαν στην ομάδα μας, για πολλούς και διάφορους λόγους. Είχαμε προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσουμε τις αντεπιθέσεις της Σάλκε, αλλά χάσαμε την ισορροπία μας. Είχαμε τη σωστή αντιμετώπιση στο ματς, αλλά τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τελείως το παιχνίδι».

Παράλληλα δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες για άναρχο παιχνίδι λέγοντας πως «... μου έχουν βάλει την ταμπέλα πως θέλω να παίζουν οι ομάδες μου φαντεζί ποδόσφαιρο επειδή είμαι Βραζιλιάνος».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Είναι μάλλον ανέφικτο να ανατραπεί αυτό το σκορ στον επαναληπτικό, αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Όποιος παίζει ποδόσφαιρο πρέπει να είναι πάντα αισιόδοξος. Εγώ κάνω τις επιλογές μου, δουλεύω και βάζω την ψυχή μου. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να βρούμε τη δύναμη να αντιδράσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μάκελι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό Ατλέτικο-Άρσεναλ

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο