Πρόσκληση στους φιλάθλους του να προσέλθουν στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι ο τελευταίος εντός έδρα για την κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Για το συγκεκριμένο ματς ορίστηκε γενική είσοδος στα 10 ευρώ, ενώ γίνεται παράκληση στους οπαδούς των «πρασίνων» να μη μεταβούν στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ μετατρέπει σε ποδοσφαιρική γιορτή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός και προσκαλεί όλους τους φιλάθλους κοντά της.
Επιβραβεύοντας τη στήριξή τους, στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναικός ορίζει Γενική Είσοδο 10 ευρώ (5 ευρώ γυναικείο-παιδικό), ώστε να μπορούν όλοι να βρεθούν κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας, που μας έκανε τόσο περήφανους με την παρουσία της και τις επιτυχίες της στο πρωτάθλημα της Super League.

Επίσης, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο αγώνα και τους παρακαλεί να μη προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, διότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος
».

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»