Παίκτης του Ηρακλή για δύο ακόμη χρόνια θα είναι ο Εστεμπάν Ερέρα. Ο Αργεντινός επιθετικός το Σάββατο υπέγραψε με τη διοίκηση του «γηραιού» συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο των διαπραγματεύσεων και συζητήσεων που είχαν ξεκινήσει προ δεκαπενθημέρου οι δύο πλευρές. Αντίθετα, την «πόρτα» της εξόδου από την ομάδα του Ηρακλή «βλέπουν» οι Διλμπέρης και Φορτούτζι. Οι δύο παίκτες ενημερώθηκαν από τον προπονητή του «γηραιού», Σάββα Κωφίδη, πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του για την καινούργια χρονιά και συνεπώς θα πρέπει να αναζητήσουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. «Δημιούργημα του Κωφίδη ο Ηρακλής», τόνισε ο Τάσος Κατσαμπής σε συνέντευξή που παραχώρησε στο www.sport-fm.gr.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Αργεντινός επιθετικός, σαφέστατα ενθουσιασμένος από την κατάληξη του θέματος, δήλωσε:

«Ηθελα πολύ να μείνω στην ομάδα, πράγμα το οποίο συμβαίνει και είμαι εξαιρετικά ευτυχισμένος για αυτό. Έχω στόχους τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα μου και εύχομαι τη νέα περίοδο να έχουμε καλή πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, καθώς διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι θα τα πάμε ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην παραμονή μου στον Ηρακλή και ιδίως την Διοίκηση, τον προπονητή και τον κόσμο μας. Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλουν και να ξέρουν ότι θα καταβάλλω τεράστια προσπάθεια προκειμένου να τους δικαιώσω, προσφέροντας στον Ηρακλή τον καλύτερο εαυτό μου. Πεποίθησή μου είναι ότι έρχονται ακόμη καλύτερες μέρες για αυτήν την ομάδα».

Ο ξένος ποδοσφαιριστής που θα λάβει ετησίως περίπου 160 χιλιάδες ευρώ, δήλωσε ευχαριστημένος από την τελική έκβαση της διαπραγμάτευσης, αφού και ο ίδιος εκτός από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης επιθυμούσε την παραμονή του στην ομάδα.

Αντίθετα, την «πόρτα» της εξόδου από την ομάδα του Ηρακλή «βλέπουν» οι Διλμπέρης και Φορτούτζι. Οι δύο παίκτες ενημερώθηκαν από τον προπονητή του «γηραιού», Σάββα Κωφίδη, πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του για την καινούργια χρονιά και συνεπώς θα πρέπει να αναζητήσουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Πριν από δύο μέρες ο Εντβιν Μουράτι άκουσε την ίδια απόφαση από την διοίκηση της ΠΑΕ, όμως ο παίκτης επιμένει πως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου, και δεν προτίθεται να φύγει από τον Ηρακλή.

Επιμέλεια: Κώστας Αναγνώστου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube