Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλείσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, από την πλευρά του αθλητικού εισαγγελέα η υπόθεση με τις κασέτες. Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα αποφασίσει είτε να ασκήσει ποινική δίωξη κατά προσώπου ή προσώπων ή να ασκήσει ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου παραπέμποντας ουσιαστικά την υπόθεση στον ανακριτή.

Τα στοιχεία που συνέλεξε ο αθλητικός εισαγγελέας θα σταλούν την άλλη εβδομάδα και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο, ο οποίος και θα εξετάσει -πλέον και σε αθλητικό επίπεδο- αν προκύπτουν ευθύνες και πρέπει να επιβληθούν ποινές σε φυσικά πρόσωπα και ομάδες.

Σημειώνεται πως οι δύο υποθέσεις που προέκυψαν από τις κασέτες διαχωρίστηκαν. Για όσα προέκυψαν για τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός, η υπόθεση έχει έρθει στα χέρια του εισαγγελέα κ. Μπαξεβάνη, ενώ έχει ζητηθεί συνδρομή από την ιταλική δικαιοσύνη.

Τα στοιχεία που πιθανώς προκύψουν θα συσχετιστούν με τις υπόλοιπες υποθέσεις, αλλά και τα αποτελέσματα των μηνύσεων του Αχιλλέα Μπέου σε βάρος του Νικόλα Πατέρα και του Αλέξη Κούγια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR