Ο Κώστας Φλεβαράκης ξεκίνησε την προετοιμασία στον Ηλυσιακό για τον κρίσιμο αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, καλώντας τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό των Ιλισίων, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες.
«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την παραμονή της ομάδας στην Α1, όπως ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη στιγμή και η νίκη στον αγώνα με το Μαρούσι είναι μονόδρομος. Θέλω να καλέσω προσωπικά τον κόσμο των Ιλισίων να συμπαρασταθεί στην ομάδα, αφού τώρα τον έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ.
Από την ημέρα που έφυγα από την ΑΕΚ, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Πόσω μάλλον να έρθω σε συμβιβασμό. Όσα γράφτηκαν για συμβιβασμό με τους διοικούντες, μου προκάλεσαν τεράστια έκπληξη», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.
Εν τω μεταξύ, η οικογένεια του Ηλυσιακού θρηνεί και θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Παντελή Γαμπιεράκη, για τον αιφνίδιο χαμό του ξαδέλφου του. Το διοικητικό προσωπικό, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» συμπαρίστανται στο πένθος του «ισχυρού» άνδρα της ΚΑΕ, που είναι συντετριμμένος από το θάνατο του 24χρονου συγγενή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης