Με τα προβλήματα να φτάνουν τον αριθμό «8», ο Νίκος Παπαδόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την επιστροφή του Τζόρνταν Στιούαρτ στο κανονικό πρόγραμμα. Οι ποδοσφαιριστές της Scoda Ξάνθης συνέχισαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με την Καβάλα σε εντατικούς ρυθμούς αλλά ο Έλληνας τεχνικός έχει αρκετούς «πονοκεφάλους» όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος γνωρίζει πως δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σουάνη, Μπόατενγκ, Κιντάνα, Κομεσίδη, Βάλλα και Βασιλακάκη ενώ εκτός πλάνων είναι και οι κλινήρεις Τζάγκι και Γκσπούρνινγκ που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Ευτυχώς, εξέτισαν την τιμωρία τους και επιστρέφουν οι Πόι και Φλίσκας ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε και ο Στιούαρτ που αποθεραπεύθηκε πλήρως.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: Ξάνθη