Κανένα αντικείμενο που έχει πάνω το λογότυπο της Ferrari δεν μπορεί να είναι φτηνό, όταν όμως απαιτούνται 190.000 ευρώ για να αγοράσεις το επίσημο βιβλίο της ιταλικής μάρκας, τότε σκέφτεσαι μήπως είναι καλύτερα να πάρεις μια Ferrari, που δεν θα την έχεις κρυμμένη στη βιβλιοθήκη σου!

Το εν λόγω βιβλίο «The Official Ferrari Opus» βγαίνει σε τέσσερις... εκδόσεις, ενώ θεωρείται ένα από τα πιο αριστοκρατικά. Το περιεχόμενο των βιβλίων είναι πλούσιο σε φωτογραφίες και υλικό, ενω κάθε έκδοση κρύβει εκπλήξεις.

Η έκδοση «Classic», 2.843 ευρώ, θα έχει τις υπογραφές των Αλόνσο και Μάσα, ενώ η «Cavallino Rampante », 4.855 ευρώ, θα έχει υπογραφές από τους παλιούς πιλότους της σκουντερία.

Ωστόσο, τα λόγια είναι περιττά, όταν γίνεται αναφορά στην κορυφαία έκδοση την «Enzo Diamante» της οποίας το λογότυπο είναι διακοσμημένο με 30 διαμάντια και για αυτό το κόστος της υπολογίζεται στα 190.000 ευρώ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποινές σε Πιάστρι, Γκασλί και Κολαπίντο μετά το Grand Prix του Μεξικού

Χάμιλτον κατά Λεκλέρ: «Έχει θέμα κακής νοοτροπίας-Είναι "ή θα κερδίσω εγώ ή δεν θα κερδίσει κανείς μας"»

Τα δάκρυα του νέου βασιλιά της Formula 1: Ο Αντονέλι δεν μπορούσε να μιλήσει στο team radio από τους λυγμούς!

Ξεπέρασε «ιερά τέρατα» της Formula 1: Ο Αντονέλι έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για το παιδί-θαύμα Κίμι Αντονέλι!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 ο Αντονέλι!

Κόκκινη σημαία μετά το σοβαρό ατύχημα του Μπότας: Έσπασε ο εμπρός αριστερός τροχός στη μεγάλη ευθεία!

Έξαλλος ο Χάμιλτον για την ποινή «χάδι» στον Λεκλέρ: «Οι αγωνοδίκες τού δίνουν τη νίκη»!

Χαμός στην εκκίνηση του GP Μεξικού: Ο Λεκλέρ χτύπησε τον Χάμιλτον και έκοψε δρόμο από το γρασίδι!

Ο Λόσον ακυρώθηκε από τα δοκιμαστικά για το Grand Prix του Μεξικού