Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο συνεχίστηκε σήμερα με πολύ καλά νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Μάρκο Πάντελιτς προπονήθηκε κανονικά κάτι που αναμενόταν να γίνει σήμερα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Σέρβος επιθετικός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει σε αυτό για τον Κυριακάτικο αγώνα.

Θυμίζουμε τις τελευταίες ημέρες ο Σέρβος είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα λόγω κούρασης που ένιωθε.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα. Έμεινε σπίτι γιατί δεν ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Βέβαια έτσι κι αλλιώς ο διεθνής αμυντικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι καθώς δεν έχει εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών από κίτρινες κάρτες.

Ο Ζαϊρί συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που κάνει για να ξεπεράσει τη θλάση που αποκόμισε από την αναμέτρηση με την Καβάλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκούλας - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!