Την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία του με τον Σέλσο Ροθ, πήρε ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Τζιοβάνι Λουίτζι, ισχυριζόμενος ότι αιτία ήταν η κακές σχέσεις που είχε ο τεχνικός του συλλόγου με τους οπαδού του. Ο ισχυρός άνδρας της βραζιλιάνικης ομάδας ανακοίνωσε την απόφασή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ ο αντιπρόεδρος, Ρομπέρτο Σίεγκμαν σε συνέντευξη Τύπου στη Μπέιρα του Ρίο.

Η ανακοίνωση της στο site της Ιντερνασιονάλ αναφέρει: «Η ζημία που έχει προκληθεί στις σχέσεις του Σέλσο με τους οπαδούς είναι ένας από τους λόγους που μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, αφού τα ονόματα που ακούγονται είναι μόνο εικασίες. Ωστόσο, από την πλευρά μας, εργαζόμαστε σκληρά επί του θέματος, ώστε να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατόν
».

Υποψήφιος για να πάρει στα χέρια του το «τιμόνι» της Ιντερνασιονάλ είναι ο Πάουλο Ρομπέρτο Φαλκάο, ο οποίος εργάζεται ως σχολιαστής στην TV Globo.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποστέκογλου σε δημοσιογράφο που άσκησε κριτική στον Κριστιάνο: «Να είσαι προσεκτικός, μάλλον είδες άλλο ματς»

Η Ρίβερ επιβεβαίωσε την ημερομηνία της τελευταίας εμφάνισης του Μέσι με την εθνική Αργεντινής

Ουμτιτί για Εμπαπέ: «Δεν μπορείς να λες ότι αξίζεις τη Χρυσή Μπάλα, δεν το έκανε ούτε ο Μέσι»!

Το πραγματικό Last Dance του Μέσι: Στην αποστολή της Αργεντινής για μια τελευταία φορά!

Ξέφυγε ο Ρονάλντο και έριξε αγκωνιά σε αντίπαλο στην βαριά ήττα της Αλ Νασρ από την Αλ Αΐν του Γιακουμάκη!

Υποστολή σημαίας στην Κολομβία: Αποσύρθηκε από τους «καφετέρος» ο Χάμες Ροντρίγκες!

Οι έδρες των τελικών στις διοργανώσεις της UEFA το 2028 και 2029

Λαβέτσι: «Όταν αποσύρθηκα έπεσα σε κατάθλιψη-Με βοήθησαν η γέννηση του γιου μου και ο Μέσι»

Ο Παυλίδης πρώτος σκόρερ στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης

Ο Τζίμι Μπάτλερ επισκέφτηκε την προπόνηση της Σάντος, μίλησε με Ροντινέι και έπαιξε πινγκ-πονγκ με Νεϊμάρ