Με το αριστερό ξεκίνησε τη σεζόν η Ferrari, η οποία δεδομένων των χειμερινών δοκιμών περίμενε να έχει καλύτερη απόδοση. Την υποτονική εμφάνιση διατήρησε και στο δεύτερο γκραν πρι στην πίστα της Μαλαισίας, με τον Αλόνσο να εκκινεί από την πέμπτη θέση και να δηλώνει πως περίμενε περισσότερα προβλήματα από την F150.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα των κατατακτήριων. Στις ελεύθερες δοκιμές αντιμετωπίσαμε προβλήματα με την ισορροπία του μονοθεσίου, κάναμε αρκετές αλλαγές κατά τη διάρκεια της νύκτας και στις κατατακτήριες τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Ήμουν αρκετά άνετος με το στήσιμο του μονοθεσίου. Περιμέναμε περισσότερα προβλήματα ή και να βρισκόμαστε σε χειρότερη θέση. Νομίζω πως αν τερματίσουμε, θα είμαστε στο βάθρο», ήταν τα λόγια του Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος πρόσθεσε,

«Μερικές ομάδες έχουν κάνει καλύτερη δουλειά για τους πρώτους αγώνες. Δυστυχώς στην Αυστραλία δεν ήμασταν γρήγοροι για να διεκδηκίσουμε την πολ ποζίσιον», συμπλήρωσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποινές σε Πιάστρι, Γκασλί και Κολαπίντο μετά το Grand Prix του Μεξικού

Χάμιλτον κατά Λεκλέρ: «Έχει θέμα κακής νοοτροπίας-Είναι "ή θα κερδίσω εγώ ή δεν θα κερδίσει κανείς μας"»

Τα δάκρυα του νέου βασιλιά της Formula 1: Ο Αντονέλι δεν μπορούσε να μιλήσει στο team radio από τους λυγμούς!

Ξεπέρασε «ιερά τέρατα» της Formula 1: Ο Αντονέλι έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για το παιδί-θαύμα Κίμι Αντονέλι!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 ο Αντονέλι!

Κόκκινη σημαία μετά το σοβαρό ατύχημα του Μπότας: Έσπασε ο εμπρός αριστερός τροχός στη μεγάλη ευθεία!

Έξαλλος ο Χάμιλτον για την ποινή «χάδι» στον Λεκλέρ: «Οι αγωνοδίκες τού δίνουν τη νίκη»!

Χαμός στην εκκίνηση του GP Μεξικού: Ο Λεκλέρ χτύπησε τον Χάμιλτον και έκοψε δρόμο από το γρασίδι!

Ο Λόσον ακυρώθηκε από τα δοκιμαστικά για το Grand Prix του Μεξικού