Με κίνητρα το γόητρο αλλά και την τελική θέση στην βαθμολογία, η Καβάλα υποδέχεται την Ξάνθη σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο ματς. Οι «Αργοναύτες» διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες να μπουν στα πλέι-οφ, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο, ενώ οι Ακρίτες έχουν συγκεντρώσει ήδη αρκετούς βαθμούς για να μην ανησυχούν όσον αφορά την ουρά.

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.



94' - Λήξη του ματς.

93' - Κίτρινη κάρτα στον Κωστούλα.

91' - Δεύτερη κίτρινη στον Αντεφέμι που αποβάλλεται.

90' - Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

87' - Τελευταία αλλαγή και για την Καβάλα. Στην θέση του Ρίος μπαίνει ο Καπνόπουλος.

85' - Κίτρινη κάρτα στον Καρντόσο.

83' - Ο Ναζλίδης αντικαθιστά τον Ονουάτσι.

81' - Αλλαγή και για την Καβάλα. Ο Ντικρόκ θα μπει στην θέση του Ντιέ.

81' - Τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Αλτιπαρμακόφσκι στην θέση του Καζάκη.

80' - Κίτρινη κάρτα στον Ρίος.

77' - Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Στην θέση του Μαρσελίνιο ο Μάνταλος.

74' - Κίτρινη κάρτα στον Αντεφέμι.

72' - Μετά το πολύ δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έχει παγώσει αλλά η ακόμη η Καβάλα είναι αυτή που έχει την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο.

69' - Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη. Στην θέση του Κατόνγκο ο Καθάριος.

53' - Κίτρινη κάρτα στον Καζάκη.

52' - Δοκάρι για την Ξάνθη. Ο Καζάκης νικάει στον αέρα τον Ντουγκλάο και παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς, στην συνέχεια ο Μαρσελίνιο πλασάρει και ο Ντουγκλάο διώχνει με τον ώμο αλλά οι Ακρίτες διαμαρτύρονται για χέρι.

51' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Φανταστική ενέργεια του Αμπντούν που τρυπάει την άμυνα της Ξάνθης και την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Νικουλάε που κάνει εύκολα το 1-1.

49' - Εκτέλεση φάουλ του Αμπντούν, την κεφαλιά ο Ντουγκλάο, διώχνει σε κόρνερ δύσκολα ο Λυμπερόπουλος.

48'- Ωραία ενέργεια του Αμπντούν, που ντριμπλάρει όμορφα, φτάνει στην μικρή περιοχή αλλά ούτε ο Ονουάτσι ούτε ο Ρίος μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

47' - Δυνατά ξεκίνησε η Καβάλα. Ο Αμπντούν εκτελεί φάουλ, ο Νικουλάε πιάνει την πρώτη κεφαλιά, ο Ρίος την δεύτερη αλλά η μπάλα καταλήγει λίγο μακριά από το αριστερό δοκάρι του Λυμπερόπουλου.

46' - Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45' - Λήξη του πρώτου μέρους.

43' - Κούρσα του Μαρσελίνιο, που μπαίνει μέχρι την μικρή περιοχή του Γκαλίνοβιτς αλλά εκεί ο Ντουγκλάο καθαρίζει την φάση πριν η Ξάνθη γίνει περισσότερο απειλητική.

35' - Ακόμη μια καλή στιγμή για να ισοφαρίσει χάνει η Καβάλα. Από αριστερά ο Αμπντούν πασάρει στον Ρίος μέσα στην περιοχή, ο οποίος σουτάρει αλλά ο Λυμπερόπουλος απομακρύνει με υπερένταση.

31' - Ακυρώνεται γκολ της Καβάλας ως οφ-σάιντ. Ο Αμπντούν μπήκε στην περιοχή, έβγαλε και την παράλληλη σέντρα στον Ονουάτσι που πλάσαρε εύστοχα αλλά η βοηθός Φώσκολου υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ τον Νιγηριανό επιθετικό χωρίς όμως να έχει δίκιο αφού καλύπτεται από τον Κωστούλα.

24' - Δυνατό σουτ του Πόι, ο Γκαλίνοβιτς θα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

20' - Κίτρινη κάρτα ο Γκλέισον.

17' - Οι παίκτες της Ξάνθης πιέζουν ψηλά και σωστά αναγκάζοντας τους αμυντικούς της Καβάλας να κάνουν πολλά λάθη και να χάνουν εύκολα την μπάλα.

11' - Πρώτη καλή στιγμή για την Καβάλα. Ο Ρίος βρέθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή μόνος του, σούταρε δυνατά αλλά ο Λυμπερόπουλος θα διώξει σε κόρνερ.

8' - Η Καβάλα προσπαθεί να συνέλθει από το γκολ-ψυχρολουσία του Καζάκη, παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο και αλλάζοντας αρκετές πάσες στον χώρο του κέντρου αλλά χωρίς ακόμα να έχει πατήσει την περιοχή του Λυμπερόπουλου.

1' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, στην πρώτη επίσκεψη στην περιοχή του Γκαλίνοβιτς, η Ξάνθη ευτύχησε να προηγηθεί. Σέντρα του Στιούαρτ από τα αριστερά, ο Καζάκης βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή και με προβολή έκανε το 1-0 για την Skoda.

1' - Έναρξη του ματς



Καβάλα (Γ. Μαντζουράκης): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Οικονόμου, Ντουγκλάο, Περεϊρίνια, Ντιέ (81' Ντικρόκ), Ρίος (87' Καπνόπουλος), Καρντόσο, Αμπντούν, Ονουάτσι (83' Ναζλίδης), Νικουλάε

Στον πάγκο: Βαγιέχο, Βουτσίτσεβιτς, Πφέρτζελ, Θεοδωρέλλης

SKODA Ξάνθη (Ν. Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Γκλέισον, Κωστούλας, Στιούαρτ, Φλίσκας, Αντεφέμι, Καζάκης (81' Αλτιπαρμακόφσκι), Πόι, Κατόνγκο (69' Καθάριος), Μαρσελίνιο (77' Μάνταλος)

Στον πάγκο: Βρονταράς, Σταθάκης, Τσουμάνης, Ζεάν Καριόκα

Γήπεδο: «Ανθή Καραγιάννη»
Διαιτητής: Αμπάρκιολης
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Φώσκολου



• Εντός έδρας η Καβάλα έχει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στα 14 ματς που έχει δώσει.
• Η φόρμα της Ξάνθης στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις δεν είναι και τόσο καλή. 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Βέβαια εντός έδρας διατηρεί το αήττητο στα τελευταία 4 ματς και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης κλείδωσε την υπόθεση παραμονή στην Σουπερλίγκα.
• Αντίθετα, οι «Αργοναύτες» με τρεις σερί ήττες έχασε το τρένο των πλέι-οφ.
• Οι απόντες για τον Νίκο Παπαδόπουλο φτάνουν τον αριθμό «8». 6 τιμωρημένοι (ουάνης, Κιντάνα, Κομεσίδης, Μπόατεγκ, Βάλλας και Βασιλακάκης) και 2 κλινήρεις (Τζάγκι, Γκσπούρνινγκ).
• Τελευταία εκτός έδρας νίκη για την Skoda, αυτή με τον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική.
• Η παράδοση είναι υπέρ της Καβάλας. Στις 6 μέχρι στιγμής αναμετρήσεις στην έδρα των «Αργοναυτών», η Ξάνθη έχει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολογιάννης: «Κατάφερε να μείνει αήττητος και… πίσω από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός - Έχουν ευθύνες και οι παίκτες»

Λιούμπισιτς: «Πίστευα ότι θα πάρω άλλο τρόπαιο σήμερα σπίτι»

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο»

Κετσετζόγλου: «Έχασε ένα πρωτάθλημα που μπορούσε να πάρει εύκολα, αλλά είναι στο καλύτερο σημείο της ιστορίας της η ΑΕΚ»

Βόλος: Πρότεινε καινούργιο σύστημα διεξαγωγής playoffs - playouts και πριμ από τη νέα σεζόν!

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας – Το πρόγραμμα της «Ένωσης»

Σταματέλος: «Ο Μεντιλίμπαρ διόρθωσε στο δεύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο τις ανορθογραφίες του Ολυμπιακού»

Αθανασίου: Κυρίως πνευματικό παρά αγωνιστικό το θέμα του Παναθηναϊκού - Να κόψουν το λαιμό τους και να πάρουν το Κύπελλο

Καρυπίδης: «Το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών»

Τσορμπατζόγλου: «Έπρεπε να δώσει τον τίτλο στον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιρικός Θεός-MVP ο Λουτσέσκου»