Τρεις περίπου εβδομάδες πριν το Final 4 της Βαρκελώνης ο Μάικ Μπατίστ παραχώρησε συνέντευξη στην Euroleague TV μιλώντας τόσο για την κατάκτηση του τροπαίου που θυμάται εντονότερα όσο και για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο Αμερικανός σέντερ, ξεχώρισε τη διοργάνωση του 2007 όπου οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στην Αθήνα, ενώ για τον «Ζοτς» ανέφερε πως είναι εξαιρετικός άνθρωπος τόσο εκτός όσο και εντός παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάικ Μπατίστ:

Για το ποιο τρόπαιο του έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό:

«Nομίζω ότι είναι η Ευρωλίγκα που κατακτήσαμε στην Αθήνα. Παίξαμε σε υψηλό επίπεδο όλη τη χρονιά, σίγουρα χρειάζεται και καλή τύχη κι έτσι φτάσαμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ήταν πολύ ξεχωριστό για εμένα. Στο τρίτο παιχνίδι με την Τάου την προηγούμενη χρονιά, το 2006, είχαμε χάσει στα τελευταία δευτερόλεπτα, είχαμε την ευκαιρία να πάμε στο Final Four και τη χάσαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ, όμως, γι' αυτό από το καλοκαίρι είχαμε βάλει γερές βάσεις για να πάμε στο Final Four και να το κερδίσουμε».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Πάντα δουλεύουμε σκληρά, πάντα ακολουθούμε αυτά που μας λέει, ειδικά εγώ ο Διαμαντίδης, ο Τσαρτσαρής, που είμαστε στο σύστημα αρκετό καιρό. Αν δεν δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου στα παιχνίδια και στις προπονήσεις, θα ακούσεις από τον κόουτς πράγματα που δεν θα σου αρέσουν (γέλια), ωστόσο στο τέλος της ημέρας θα έρθει να σου μιλήσει για να βεβαιωθεί ότι δεν το πήρες προσωπικά. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος όχι μόνο εκτός παρκέ. Θέλει να είναι παίκτης, αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Έτσι θέλει να βεβαιωθεί ότι θα απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του παιχνιδιού, γιατί δεν θα κρατήσει για πάντα. Θέλει να έχουμε καλές αναμνήσεις. Οπότε μας λέει να δουλεύουμε σκληρά να τον ακούμε».


Δείτε το video:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Τα κρυφά χαρτιά του Ολυμπιακού στο ντέρμπι - Παιχνίδι τακτικής από πλευράς Παρτίζαν για Τζόουνς»

Πετρίδης: «Σημαντικό να έχει διάρκεια και ένταση στην άμυνα ο Παναθηναϊκός»

Χολμς: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξω ξανά μπροστά στον κόσμο μας»

Μένουν στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γιούρτσεβεν και ο Φαρίντ

Αταμάν: «Από τις κορυφαίες ομάδες στη Euroleague ο Ολυμπιακός - Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για τους οπαδούς»

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ ενόψει ντέρμπι - Παίζει κανονικά ο Σλούκας

Κάνει σκέψεις για Καμπόκλο η Παρτίζαν - Τι σημαίνει για… Ταϊρίκ Τζόουνς και Ολυμπιακό

Βεζένκοφ: «Το ντέρμπι δίνει μία εβδομάδα ψυχολογία στον νικητή, ο ηττημένος το σκέφτεται λίγο παραπάνω»

Μπαρτζώκας: «Πριν χρόνια φάνταζε μακρινό όνειρο οι ελληνικές ομάδες να είναι τόσο καλές» - Τι είπε για Τζόουνς

Αυτοί είναι οι διαιτητές του ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός