Αυτό που διαπιστώθηκε ακόμη μία φορά είναι πως η πολυμετοχικότητα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός φτάνει στο τέλος της. Ενδεικτική είναι η πρόταση που έριξε στο τραπέζι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο σημερινό ΔΣ του «τριφυλλιού»: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η πολυμετοχικότητα. Γιάννη (απευθυνόμενος στον Βαρδινογιάννη) δώσε τις μετοχές σου. Πρέπει να αποφασίζει ένας εδώ πέρα».

Εξερχόμενος από την αίθουσα -όπου περίπου για τρεις ώρες συζητούσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Παναθηναϊκού- δεν έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον των «πρασίνων».

«Έχω μάθει να λέω την αλήθεια. Το μέλλον προβλέπεται ζοφερό», εκτίμησε και ολοκλήρωσε λέγοντας πως «υπήρξαν έριδες και διχογνωμίες. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και θα χρειάζεται ενωμένες όλες τις δυνάμεις του. Το θέμα είναι οικονομικό. Πρέπει να βρεθούν χρήματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες και βασιζόμενος στο ότι «δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η πολυμετοχικότητα», όπως τόνισε φέρεται να πρότεινε στον Τζίγκερ να «δώσεις τις μετοχές σου. Πρέπει να αποφασίζει ένας εδώ πέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Προς επιστροφή στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης - Προχωρούν οι επαφές για την αποχώρησή του

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή Ούγκρεσιτς και έρχονται κι άλλες κινήσεις

Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση στις μεταγραφές – Ντοντό, Πέντερσεν, Γκαρθία, Βάργκας και μάχη για χαφ

Παναιτωλικός-Καλαμάτα: Για την… εκδίκηση οι γηπεδούχοι, για τον «σεφτέ» οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Λίγες αλλαγές με Κηφισιά, οι παίκτες που διεκδικούν θέση στην 11άδα

Βόλος-Ηρακλής: Μάχη με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό

Λούζα: «Το project του Παναθηναϊκού με ενθουσίασε - Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

Γρηγορίου: «Ευελπιστώ σε νίκη με ΟΦΗ - Έχουμε κλείσει, αλλά κανείς δεν λέει όχι σε κάτι εξαιρετικό μεταγραφικά»

Ανακοίνωσε Λούζα ο Παναθηναϊκός!

Τσακίρης: «Για αυτό είναι δύσκολο το ματς με την Κηφισιά - Έχει βάθος η ΑΕΚ, αλλά η 11άδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές»