Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίες Μαυροβουνίου. Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Καρέλη και Τοπούζη για να πάρει τη νίκη. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν πάλι αντιμέτωπες την Πέμπτη 14/4.

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκαν οι εξής: Καπίνο, Σκόνδρας (51’ Κατίδης), Λαγός (40’ Σταφυλίδης), Γκέζος (46’ Μπούζας), Μαυρίας, Κοτσαρίδης, Κολοβός (46’ Τοπούζης), Καρέλης, Μαρινάκης, Ρουγκάλας, Μπιλίτσης (63’ Κουσίδης).

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λεωνίδας Βόκολος, δήλωσε τα εξής:

«Είχαμε για άλλη μια φορά πολλές απουσίες στην αποστολή. Τα παιδιά προσπάθησαν, είχαν πειθαρχία στο παιχνίδι τους και η ομάδα παρουσίασε καλή εικόνα στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για να πετύχουμε γκολ, ενώ αμυντικά δεν κινδυνεύσαμε. Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος, αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Συνεχίζουμε την προετοιμασία για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την ελπίδα ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα ελαχιστοποιηθούν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς