Τα λεγόμενα του Γεράσιμου Βεντούρη στο www.sport-fm.gr επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη σουηδική ιστοσελίδα ''Smalandsposten'' ο Μαρκ Γιόνσον.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου είχε τονίσει πως ο Σουηδός, όπως και οι Γουνδουλάκης και Κοντοές, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, είναι θετικοί στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, κάτι που παραδέχτηκε ο Σκανδιναβός αμυντικός.

«Ο Τάκης Λεμονής άλλαξε τη δομή της ομάδας, φέρνοντας καλούς παίκτες. Σε συνδυασμό με αυτούς που επέστρεψαν από τραυματισμούς, στα τελευταία παιχνίδια είχαμε, μόλις, μία ήττα», είπε αρχικά ο Γιόνσον, ενώ για το μέλλον του στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η ομάδα μου έχει πει πως θέλει να συζητήσουμε, οπότε θα δούμε τι έχουν να μου προσφέρουν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω άλλον ένα χρόνο στο εξωτερικό, πριν επιστρέψω στη Σουηδία», επισήμανε.

Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Το πιθανό σενάριο για την 11άδα της ΑΕΚ με ΟΦΗ και τα δεδομένα για την επιστροφή του Βάργκα»

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τη λειτουργία του Stadium Tour στο μουσείο

Σταματέλος: «Σημαντική η παρουσία του Μπέιλι στο ντέρμπι - Προσφέρει στοιχεία στην ομάδα που θέλει ο Αλγκουαθίλ»

Παναθηναϊκός: Έρχεται Αθήνα στις 14:00 ο Γκαρσία, το απόγευμα η μαγνητική

Αθανασίου: «Κληρώνει σήμερα για Λιβάι Γκαρσία στον Παναθηναϊκό, πότε επιστρέφει ο Κρίστιανσεν»

ΠΑΟΚ: Οι επιστροφές που δίνουν λύσεις στον Λίσι

ΑΕΚ: Μπαίνει σε εβδομάδα ΟΦΗ – Τα δεδομένα για Ρότα, Βάργκα και Στρακόσια

Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Μπέιλι, ανεβάζει στροφές ο Σα - Πιάνει δουλειά ο Φουστέρ

Δεσύλλας: «Εκεί θα μπουν τα πρώτα κομμάτια από το στέγαστρο στον Βοτανικό - Η πρόοδος των εργασιών»

Τσακίρης: «Φιλική νίκη για την ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού - Σημαντικό ότι πήραν ρυθμό παίκτες χωρίς πολλά λεπτά»