«Κλεισμένη» πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει η «Daily Mail». Η αγγλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα αποκτήσει τον 20χρονο τερματοφύλακα έναντι 17.8εκ. λιρών.

Το «φλερτ» των δύο πλευρών δεν είναι καινούργιο, καθώς τουλάχιστον από τις αρχές Μαρτίου έχει ξεκινήσει η φημολογία που αναφέρει ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βλέπει στο πρόσωπο του Ισπανού γκολκίπερ τον αντικαταστάτη του Έντβιν Φαν Ντε Σταρ.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, ο Ντε Χέα θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τη συμφωνία των «κόκκινων διαβόλων» με την Ατλέτικο, η οποία θα φτάσει στα 17,8 εκατομμύρια. Βασικός λόγος για τον οποίο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επέλεξε τον Ισπανό αντί των Στεκέλενμπουργκ, Νόιερ και Σέζαρ είναι το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και τα λιγότερα χρήματα που ζητούσαν οι Μαδριλένοι.

Πηγή: www.england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβγαλε… κεντρί η Γιουνάιτεντ και «τσίμπησε» την Μπρέντφορντ!

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!