Μάλλον θα τελειώσει γρήγορα το θέμα που έχει προκύψει στην Καλαμαριά με την παραμονή του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο των Ποντίων. Την Τρίτη έχει κανονιστεί συνάντηση ανάμεσα στον Σερραίο τεχνικό και τον πρόεδρο των «ροσονέρι», Ηλία Δαμήλο, όπου θα γίνει μια προσπάθεια να βρεθεί μια «γέφυρα» ανάμεσα στις δύο πλευρές και να παραμείνει ο Έλληνας τεχνικός στη Θεσσαλονίκη.
Το τι θα προκύψει από αυτήν τη συνάντηση δεν μπορεί να γνωρίζει κανένας αυτήν τη στιγμή, αφού φαινόταν δύσκολο πριν μερικές μέρες να χαλούσε η συνεργασία των δύο πλευρών.
Στα αγωνιστικά, την Τρίτη έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση της φετινής περιόδου. Το τελευταίο ραντεβού έχει οριστεί για το απόγευμα της ίδιας μέρας και μετά το πέρας αυτής όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο θα αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης