Χωρίς τους φιλάθλους του θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακό τον Ηρακλή στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ ανδρών για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα γεγονότα στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».
Ίδια ποινή επιβλήθηκε και στους «πράσινους» για τα όσα συνέβησαν στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στο κλειστό της Γλυφάδας. Ωστόσο, το «τριφύλλι», θα την εκτίσει την επόμενη σεζόν, καθότι ολοκλήρωσε για φέτος τις υποχρεώσεις του.
Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:
-Στο ΤΑΑ Ολυμπιακός μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (6/4)΅
-Στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 2.200 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (9/4)
-Στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Ηρακλή (9/4)
Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος