Ένα υδραυλικό πρόβλημα ανάγκασε τον Φερνάντο Αλόνσο να χάσει πολύτιμο χρόνο κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Κίνας. Ο Ισπανός πιλότος της σκουντερία και στις δύο περιόδους πλασαρίστηκε εκτός δεκάδας, μένοντας αρκετή ώρα στο γκαράζ της ομάδας.

«Έχασα πολύτιμο χρόνο εξαιτίας ενός υδραυλικού προβλήματος και στις δύο περιόδους, αλλά περισσότερο στην πρώτη. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να κάνω αρκετά χιλιόμετρα και να αποκτήσω μια ιδέα για τη φθορά των ελαστικών. Ευτυχώς, ο Μάσα έτρεξε και με τα δύο ελαστικά και έτσι έχουμε μια βάση για να κινηθούμε», ανέφερε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Η ιταλική ομάδα ακόμη δεν έχει καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική στα προηγούμενα δύο γκραν πρι, απέχοντας αρκετά από οτν ρυθμό της Red Bull και της McLaren.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέθανε ο Αυστραλός θρύλος της Formula 1, Αλαν Τζόουνς

Ποινές σε Πιάστρι, Γκασλί και Κολαπίντο μετά το Grand Prix του Μεξικού

Χάμιλτον κατά Λεκλέρ: «Έχει θέμα κακής νοοτροπίας-Είναι "ή θα κερδίσω εγώ ή δεν θα κερδίσει κανείς μας"»

Τα δάκρυα του νέου βασιλιά της Formula 1: Ο Αντονέλι δεν μπορούσε να μιλήσει στο team radio από τους λυγμούς!

Ξεπέρασε «ιερά τέρατα» της Formula 1: Ο Αντονέλι έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για το παιδί-θαύμα Κίμι Αντονέλι!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 ο Αντονέλι!

Κόκκινη σημαία μετά το σοβαρό ατύχημα του Μπότας: Έσπασε ο εμπρός αριστερός τροχός στη μεγάλη ευθεία!

Έξαλλος ο Χάμιλτον για την ποινή «χάδι» στον Λεκλέρ: «Οι αγωνοδίκες τού δίνουν τη νίκη»!

Χαμός στην εκκίνηση του GP Μεξικού: Ο Λεκλέρ χτύπησε τον Χάμιλτον και έκοψε δρόμο από το γρασίδι!