Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει την θητεία του στον πάγκο της SKODAΞάνθης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Οι τιμωρημένοι και οι τραυματίες είναι αρκετοί με αποτέλεσμα ο Έλληνας προπονητής να χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Άρη θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Τζάγκι, Μπόατεγκ, Κωστούλας, Κιντάνα, Αντεφέμι και Βάλλας. Ενώ θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Γκσπούρνινγκ και Βασιλακάκης. Στην προπόνηση της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές της SKODA, δούλεψαν κυρίως στην τακτική και το τελείωμα των φάσεων, ενώ ο Έλληνας προπονητής δεν έκανε γνωστές τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια θα γίνει γνωστή η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος

ΠΑΟΚ: Καλύτερο γκολ για τον Νοέμβριο η ζωγραφιά του Κωνσταντέλια στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

TAGS: Ξάνθη