Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη από την Μάλαγα έκανε χθες (15/04) βράδυ ο Ολυμπιακός. Ο τραυματισμός του Ράσο Νεστέροβιτς και οι ελάχιστες διαθέσιμες επιλογές ψηλών στην αγορά, φέρνουν σε δύσκολη θέση τους «ερυθρόλευκους», που σύμφωνα με πληροφορίες, βολιδοσκόπησε για μία ακόμη φορά τις προθέσεις του ισπανικού συλλόγου για τον δανεισμό του διεθνούς φόργουορντ.

Η υπόθεση παραμένει περίπλοκη, λόγω των συνεχόμενων αλλαγών στάσης που τηρεί η διοίκησης της «Ουνικάχα», όμως στην χθεσινή επικοινωνία των δύο πλευρών, λέγεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την προσφορά τους σε ότι αφορά το ποσό που έχει λαμβάνειν ο παίκτης για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του. Αν η Μάλαγα…υποχωρήσει ή βάλει και ο παίκτης λίγο «νερό στο κρασί» του, δεν αποκλείεται ο Πρίντεζης να φορέσει ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η απάντηση του ισπανικού συλλόγου αναμένεται άμεσα, αν και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει το μυαλό του αποκλειστικά στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Τα δεδομένα δείχνουν να έχουν αλλάξει και η πλάστιγγα να γέρνει ξανά υπέρ της επανασύνδεσης Πρίντεζη-Ολυμπιακού, όμως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο, για μία υπόθεση που έχει αλλάξει αρκετές φορές…τάση το τελευταίο διάστημα.

Νίκος Ζέρβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ντεμπούτο του Μόρις, το σόου του Ντόρσεϊ και η γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ με Κολοσσό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Ερντέμ: «Παίξαμε μπάσκετ αντάξιο του πνεύματος του Παναθηναϊκού - Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο μας»

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»